Angol napközis gyerektábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1119 Budapest, Etele út 55.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203719985
Napközis ár
10 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Idén tizedik alkalommal tartunk angol gyermektábort Kelenföldön.
A vidám, barátságos légkörben a gyerekek nagy kedvet és bátorítást kapnak az angol tanulásában és gyakorlásában.
A napi két angol foglalkozás alatt és azon kívül is rengeteg lehetőségük nyílik az angol tudásuk fejlesztésében, a játékot, ebédet, kézműves foglalkozást és a sportot is beleértve.
A sok színes programon túl szeretnénk, ha a gyerekek lelkiekben is gazdagabban térhetnének haza, ezért a táborban bibliai történeteket is tanítunk majd.

Az ár tartalmazza a tízórait és a meleg ebédet is. A táborban 7-12 éves iskolás gyerekek vehetnek részt. Az angol foglalkozás korosztály és nyelvtudás szerinti csoportokban fog történni.

A tábor összköltsége 10.000 Ft, amelyből előlegként 5.000 Ft-ot kérünk előre, a fennmaradó részt pedig a tábor első napján lehet majd befizetni a helyszínen. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, melynek a sikeres elküldésével visszaigazolást küldünk, melyben leírjuk a fizetéssel kapcsolatos információkat is. Amennyiben kényelmesebb, lehetőség van a tábor teljes költségét előre elutalni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés