Angol-német napközis tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6400 Kiskunhalas, Szilády Áron u. 4.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Egy hét vidám angolozás/németezés szuper nyári témákkal!  Táborozóink egész napját átszövi az angol illetve a német nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Hogy miért? És miért All Inclusive?

Mert évről-évre azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek többsége hosszabb távon, akár több héten keresztül is sokkal jobban élvezi azokat a táborokat, amelyek nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják magukat. Éppen ezért találtuk ki ún. ’All inclusive’ napközis táborainkat, amelyek évek óta óriási sikerrel működnek az ország számos pontján.
Ezt a kifejezést általában olyan nyaralásoknál használjuk, amelyek mindent magukban foglalnak, éppúgy, mint nálunk! Ezekben a táborokban ugyanis az angol és német nyelv használata mellett a főszerep a változatos élményeké és szórakozásé. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket.

Az angol, illetve német nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csakúgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. Ezeken a foglalkozásokon a gyerekek létszámtól függően csoportbontásban dolgoznak, életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelően. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy sorversenyről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol, illetve német nyelvet.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés