Angol és német nyelvi - drámatábor
Angol és német nyelvi - drámatábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 9400 Sopron, Brennbergi út
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705396721
Bentlakásos ár
75 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-14
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mind a nyelvtanításban és mind a gyermekek táboroztatásában több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkező nyelvtanárainkkal szervezzük és tartjuk a nyelvi táborainkat. Pedagógusi pályánk alatt összegyűjtött tapasztalatainkból született meg több mint öt évvel ezelőtt saját ötletű, projektalapú és beszédközpontú angol és német nyelvi táborunk. Tananyagának és programjának összeállításakor mindig szem előtt tartjuk azt, hogy az idegen nyelv tanulása során mennyire fontos a sikerélmény és gyakorlási lehetőség diákjaik számára. Ezért elsődleges, hogy az élményszerű nyelvtanulást külföldi kirándulások során tegyük még hatékonyabbá, ahol résztvevőink az adott anyanyelvi környezetben is fesztelenül "ki tudják próbálni" nyelvtudásukat. Ezen felül ezeken a helyszíneken megalapozzák nyelvi bátorságukat, és élmények által az idegen nyelv ismerete, tudása természetes módon válik szükségessé számukra. Táborainkban építünk arra, hogy a tábori környezet, ill. közösség kitűnő alaphelyzetet teremt a gyerekek ön- és emberismeretének fejlődéséhez, a társas kapcsolatok létre jöttéhez, melyben észrevétlenül hullanak le gátlásaik, így bátran beszélik a választott idegen nyelvet. A nyelvtanulás hatékonyságát csak fokozza, hogy tanítási módszerünkhöz hűen anyanyelvünk elsajátításához hasonló módon oktatjuk azt. Így a sikerélmény garantált: diákjaink önbizalmat, magabiztosságot szereznek a kommunikációban.
Leírás
A táborainkban saját készítésű, projekt-alapú tananyagaink alapján délelőttönként napi 4 intenzív, beszédközpontú nyelvi órát tartunk, ahol fejlesztjük a szókincset, a beszéd-, az írás- és olvasáskészséget, korrigáljuk a nyelvi hibákat és életszerű szituációkban, szerepjátékokkal gyakoroltatjuk a beszédhelyzeteket. A nyelvi foglalkozások életkornak és tudásszintnek megfelelő csoportbontásban folynak. Az oda- és hazautazás napját kivéve, minden délután a szomszédos Ausztriába kirándulunk, ahol interaktív programjaink során élményszerűen gyakorlatba helyezzük a délelőtt tanultakat.  

Az idei táborunk témája „A zene világa, avagy sztárok akkor és most”: izgalmas, új, interaktív nyelvi projektünk keretében "zenerégészként" barangolva fedezzük fel a szomszédos Ausztriában régi és modern korok zenei sztárjainak életét, műveit. Az egyik napon Bécsbe kirándulunk, ahol a Zene Házába és a Természettudományi Múzeuma látogatunk el. Másik két délután pedig interaktív gyermekprogramokon veszünk részt Eisenstadtban, az Eszterházy - kastélyban és Sopronban. Természetesen idén sem hagyjuk ki a schattendorfi strandot.

A tábor díja magában foglalja:

- Szállást, 4 ágyas szobákban, wc-vel és zuhanyzóval (Soproni Gyermek és Ifjúsági Táborban)
- Napi háromszori étkezést (ételallergia, pl. lisztérzékenység esetén is)
- Minden foglalkozás díját
- Minden délutáni és esti program díját
- A tábor helyszínére való utazást és hazautazást (Nagykőrös - Kecskemét - Budapest (M0/M1 autópálya) - Tatabánya - Győr - Sopron útvonalon különjáratú autóbusszal), és a tábori programokra való utazás költségét is
- Balesetbiztosítás díját Ausztriában

A tábor díján felül a belépők ára a délutáni programokra 21 €.

Továbbá a gyermekek a jelentkezés időpontjától a tábor napjáig kéthetente játékos nyelvi feladatokat kapnak tőlünk emailben és virtuális táblánkon az interneten. Év közben pedig rendszeresen szervezünk nekik egész napos tábortalálkozókat kirándulás és nyelvi program keretében.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés