Angolfalu Summercamp
Angolfalu Summercamp
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7682 Bükkösd, Külterület hrsz. 066/2 (Hársfa utca vége)
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203116171
Bentlakásos ár
169 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
50.000 Ft foglaló fizetése, a fennmaradó összeget elegendő júniusban rendezni. Együtt jelentkezés -2,5%, tavalyi táborozóknak: -5%.
Ajánlott életkor
8-18
Első tábor éve
2015
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
ANGOL ANYANYELVŰ TÁBOR MAGYARORSZÁGON - KÜLFÖLD ITTHON

Egy, két vagy három hétre küldené gyerekét külföldre angolt tanulni? 2016 nyarán nem kell utazással, vízumokkal és külföldi árakkal bíbelődni. Az Angolfalu anyanyelvi táborában akár három hétig is csak angolul beszél gyermeke. A bentlakásos angol anyanyelvi tábort 8-18 éves fiatalok részére az Angolfalu minőségi elvárásai alapján szervezzük 2016-ban is. Izgalmas és hasznos kiegészítése az egész évi nyelvóráknak.

Egy hét alatt a fiatalok annyit beszélnek angolul, mintha az egész iskolaévben minden nap lett volna angolórájuk. Megdöbbentő, mennyit javul az angoltudásuk egy röpke hét alatt. Iskolai teljesítményük javul, magabiztosan használják az angolt, kommunikációt kezdeményeznek, nyitottakká válnak az újabb nyelvi kihívásokra.

Amerikai, angol, ír, ausztrál, kanadai képzett tanárok, animátorok vezetésével és külföldi gyerekek részvételével multikulturális környezet, különleges, életre szóló élmények és programok várnak nálunk a gyerekekre! A foglalkozások során a fiatalok ébredéstől lefekvésig angolul beszélnek, sportolnak, projektszerűen csoportokban feladatokat végeznek, játszva fejlesztik idegen nyelvi készségeiket. Biztonságos és színvonalas környezetben, 24 órás felügyelettel, minőségi szállást és hatszori étkezést garantálunk táborainkban.

Programjaink közül itt van egy kis ízelítő:
Tehetség kutató, tábortűz és pillecukor sütés, kincskereső túra Pécs belvárosában, lovaglás futószáron és terepen, kézműves alkotó sátor, just dance!, salsa, reggeli ébresztő szárazföldi twister és vízi chicken fight, amerikai és európai foci, rugby, tollas, krikett, röplabda, kosárlabda, kreatív írás műhely, vita workshop, sorverseny, kihívások napja, horgászat, medence, óriás jenga, jacuzzi, szauna, rövidfilm forgatás, lovas kocsizás a faluban és az erdőben, kickball, nyelvi játékok, nyelvtörők, karaoke és sok egyéb játék, mint a dixit, activity, taboo, jungle speed, monopoly, life.

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 7 nap 7 éjszaka szállás, teljes ellátás napi hatszori étkezéssel, tízórai, uzsonna és éjszakai nasi, 24 órás felügyelet, angol anyanyelvű tanárok és animátorok, egész napi változatos programok. A részvételi díj nem tartalmazza az opcionális angolórákat, édesség és üdítőfogyasztást, a tábor helyszínére való utazást.

A tábor helyszíne a bükkösdi Ökopark, 7682 Bükkösd, Külterület hrsz. 066/2  (Hársfa utca vége)
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
2015 nyarán az akkor 11 éves ikerfiaink itt töltöttek egy hetet. Mi, szülők jobban forszíroztuk (a családban) ezt a tábort, a fiúk angol nyelven megszólalásának magabiztossá válását céloztuk meg. Amellett, hogy ez maradéktalanul sikerült, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, az első nap felvették a tábor ritmusát. Elmondásuk szerint a programok, a hangulat, a környezet és a kaja is remek, szuper, stb. volt. A táborozók és a táboroztatók életkortól és származástól függetlenül barátságosak, jófejek valamennyien. A tábor ára (nekünk) kicsit húzós, de mi már tudjuk, mit kapunk érte, így a fiaink 2016-ban is ott lesznek az 1. turnusban.
Ignácz Mariann és Pájer Károly
Tavaly nyáron, a 13 éves kislányom járt az Angolfalu nyári táborában. Csodás élményekkel tért haza! A tábor egy ökoparkban van, a szállás remek, az étel finom. A programok nagyon színesek, élménydúsak. A táborozók, a tanárok és az animátorok is a világ több pontjáról érkeztek. Nagyon barátságos volt a hangulat! Én személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy gyermekem átélje a multikulturális környezet adta élményeket.
Az itt eltöltött egy hét után kislányom magabiztosabb lett az iskolai angol órákon és végre meri használni nyelvtudását utazásaink alatt is.
Idén újra ott lesz a táborban!
A lányom a tavalyi egyhetes tábor után megtáltosodott. Korábban csendes gyerek volt angol órákon, akkor se mindig válaszolt, ha a tanár felszólította. Az Angolfalu tábor óta ő az első, aki jelentkezik, amikor elhangzik egy kérdés. A tanár is megjegyezte, milyen sokat fejlődött a nyáron. Többé nem félénk, bátran megszólal, kezdeményez órákon. Fantasztikus, szinte hihetetlen eredmény! Köszönjük, Angolfalu! Az már csak hab a tortán, hogy a hely egy gyöngyszem, a szállás, ételek rendkívül színvonalasak, a többi táborozó - magyarok és külföldiek - szuper fejek voltak. Csupa 5*. A lányom és a barátnője imádták minden percét. Természetesen idén sem hagyjuk ki :-)
15 éves lányunk, tavaly vett részt az Angolfalu nyári táborában. A szállás és az ellátás, lányunk elmondása szerint szuper volt. Jól felszerelt modern szobák és közösségi helyek. Rengeteg időt töltöttek a szálláshoz tartozó jakuzzi-ban is. A megérkezés után azonnal feloldódott a barátságos hangulat, és az animátorok segítőkészségének köszönhetően. Sok magyar és külföldi barátot szerzett, akikkel azóta is tartja a kapcsolatot. Viszonylag jó angoltudással érkezett a táborba, de az itt eltöltött idő után, sokkal magabiztosabban, bátrabban beszél angolul. Ezt az iskolai angol órákon is kamatoztatni tudja azóta is.