Angolfalu Summer Camp Nőtincsen és Katalinpusztán
Angolfalu Summer Camp Nőtincsen és Katalinpusztán
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2610 Nőtincs
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203116422
Bentlakásos ár
169 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Korán kelők kedvezménye: -15.000 (2018. március 1-ig), Testvérkedvezmény: -7.500 Ft
Ajánlott életkor
10-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Végre egy tábor, aminek a hivatalos nyelve az angol, a gyerekek érkezéstől távozásig angolul beszélnek, izgalmas és változatos szabadidős és sportprogramok keretében játszva fejlesztik a beszéd és a hallás utáni megértés készségeit.

9-14 éves gyerekeknek 2014 óta szervezünk nemzetközi tábort, ahol a fókuszban a kommunikáció, a beszédkészség-fejlesztés, a mindennapi élet nyelvhasználata áll, és több mint 500 gyerek angol kommunikációjának látványos fejlődéséhez járultunk hozzá. Az Angolfalu International Summer Camp egyedülálló, mert itthon teremt külföldi környezetet külföldi animátor-csapatunkkal, és mert Ti, szülők az utazás költsége és veszélyei nélkül, de nemzetközi környezetben gondoskodhattok gyermeketek angol nyelvtudásának fejlődéséről.

Képzett pedagógusok, jelentős táboroztató múlttal rendelkező animátorok, angol anyanyelvi tanárok alkotják az Angolfalu nemzetközi csapatát. A táborban 3! gyerekre jut egy külföldi.

A tábor rendkívül hatásos a 9-14 éves korosztály számára. Ebben a korban nemcsak fogékonyak a gyerekek, hanem még a veleszületett bátorságuk is megvan. Hamar természetesnek kezdik venni és gyorsan hozzászoknak az angol kommunikációhoz, önbizalmuk már az első napokban megnő, a sikerélmények nem maradnak el. Ahelyett, hogy magyarra váltanának, angolul írják körül, vagy kézzel-lábbal magyarázzák amit mondani szeretnének. Eközben új szókincset is elsajátítanak.

Két program egy táboron belül:

1. International Adventure Camp
Kalandtábor tele kihívásokkal, játékokkal, csapatversenyekkel. A héten 35-40 óra játék angolul és 20 angolóra. Érkezés vasárnap délután, távozás szombat délelőtt, szállással és napi 5 étkezéssel.

2. International American-British Sports Camp
A kalandtáborhoz hasonló program, csak órák helyett a héten 20 óra angolszász sportfoglalkozáson (baseball, softball, american football, touch rugby, cricket, touch freesbie etc.)  vesznek részt a gyerekek.

Bővebben a helyszínekről:

A nőtincsi Seholsziget Élménypark 2017-ből már ismert, autóval Váctól 20, Budapesttől 50 percre található. Az élménypark hangulata vadregényes és varázslatos. A gyerekek indián tipi faházakban szállnak meg, cölöphidakon közlekednek, több sportpálya, erdei tanösvény, erdei színpad, kézműves- és kovácsműhely, nyári mozi és állatsimogató várja őket. Tábor időtartama: 7 vagy 14 nap, vasárnaptól szombatig. Szállás:  6 – 10 fős faházakban.

Katalinpuszta Budapesttől 50 perc alatt elérhető autóval. A főként erdei iskoláknak helyet adó kirándulóközpont élményekkel teli környezetben erdei tanösvénnyel, sportpályával, játszótérrel várja a gyerekeket. A kirándulóközpont modern, tiszta, magas színvonalú szállást és változatos étkezést biztosít a táborozók részére. Tábor időtartama: 7 vagy 14 nap, vasárnaptól szombatig. Szállás:  a kirándulóközpont 6 – 8 ágyas szobáiban.


Érdekel, hogyan néz ki egy átlagos nap az Angolfalu Summer Camp-ben? Látogass el honlapunkra!

Kérünk, a részletes árakról weboldalunkon tájékozódjatok!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
2015 nyarán az akkor 11 éves ikerfiaink itt töltöttek egy hetet. Mi, szülők jobban forszíroztuk (a családban) ezt a tábort, a fiúk angol nyelven megszólalásának magabiztossá válását céloztuk meg. Amellett, hogy ez maradéktalanul sikerült, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, az első nap felvették a tábor ritmusát. Elmondásuk szerint a programok, a hangulat, a környezet és a kaja is remek, szuper, stb. volt. A táborozók és a táboroztatók életkortól és származástól függetlenül barátságosak, jófejek valamennyien. A tábor ára (nekünk) kicsit húzós, de mi már tudjuk, mit kapunk érte, így a fiaink 2016-ban is ott lesznek az 1. turnusban.
Ignácz Mariann és Pájer Károly
Tavaly nyáron, a 13 éves kislányom járt az Angolfalu nyári táborában. Csodás élményekkel tért haza! A tábor egy ökoparkban van, a szállás remek, az étel finom. A programok nagyon színesek, élménydúsak. A táborozók, a tanárok és az animátorok is a világ több pontjáról érkeztek. Nagyon barátságos volt a hangulat! Én személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy gyermekem átélje a multikulturális környezet adta élményeket.
Az itt eltöltött egy hét után kislányom magabiztosabb lett az iskolai angol órákon és végre meri használni nyelvtudását utazásaink alatt is.
Idén újra ott lesz a táborban!
A lányom a tavalyi egyhetes tábor után megtáltosodott. Korábban csendes gyerek volt angol órákon, akkor se mindig válaszolt, ha a tanár felszólította. Az Angolfalu tábor óta ő az első, aki jelentkezik, amikor elhangzik egy kérdés. A tanár is megjegyezte, milyen sokat fejlődött a nyáron. Többé nem félénk, bátran megszólal, kezdeményez órákon. Fantasztikus, szinte hihetetlen eredmény! Köszönjük, Angolfalu! Az már csak hab a tortán, hogy a hely egy gyöngyszem, a szállás, ételek rendkívül színvonalasak, a többi táborozó - magyarok és külföldiek - szuper fejek voltak. Csupa 5*. A lányom és a barátnője imádták minden percét. Természetesen idén sem hagyjuk ki :-)
15 éves lányunk, tavaly vett részt az Angolfalu nyári táborában. A szállás és az ellátás, lányunk elmondása szerint szuper volt. Jól felszerelt modern szobák és közösségi helyek. Rengeteg időt töltöttek a szálláshoz tartozó jakuzzi-ban is. A megérkezés után azonnal feloldódott a barátságos hangulat, és az animátorok segítőkészségének köszönhetően. Sok magyar és külföldi barátot szerzett, akikkel azóta is tartja a kapcsolatot. Viszonylag jó angoltudással érkezett a táborba, de az itt eltöltött idő után, sokkal magabiztosabban, bátrabban beszél angolul. Ezt az iskolai angol órákon is kamatoztatni tudja azóta is.