Angolfalu Summer Camp nyelvi tábor Katalinpusztán
Angolfalu Summer Camp nyelvi tábor Katalinpusztán
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2640 Szendehely
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203116422
Bentlakásos ár
169 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Korán kelők kedvezménye: -15.000 (2018. március 1-ig), Testvérkedvezmény: -7.500 Ft
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Angolfalu Nemzetközi Angol Tábor – AF Summercamp

Végre egy tábor, aminek a hivatalos nyelve az angol, a gyerekek érkezéstől távozásig angolul beszélnek, izgalmas és változatos szabadidős és sportprogramok keretében játszva fejlesztik a beszéd és a hallás utáni megértés készségeit.

9-14 éves gyerekeknek 2014 óta szervezünk nemzetközi tábort, ahol a fókuszban a kommunikáció, a beszédkészség-fejlesztés, a mindennapi élet nyelvhasználata áll, és több mint 500 gyerek angol kommunikációjának látványos fejlődéséhez járultunk hozzá. Az Angolfalu International Summer Camp egyedülálló, mert itthon teremt külföldi környezetet külföldi animátor-csapatunkkal, és mert Ti, szülők az utazás költsége és veszélyei nélkül, de nemzetközi környezetben gondoskodhattok gyermeketek angol nyelvtudásának fejlődéséről.

Képzett pedagógusok, jelentős táboroztató múlttal rendelkező animátorok, angol anyanyelvi tanárok alkotják az Angolfalu nemzetközi csapatát. A táborban 3! gyerekre jut egy külföldi.

A tábor rendkívül hatásos a 9-14 éves korosztály számára. Ebben a korban nemcsak fogékonyak a gyerekek, hanem még a veleszületett bátorságuk is megvan. Hamar természetesnek kezdik venni és gyorsan hozzászoknak az angol kommunikációhoz, önbizalmuk már az első napokban megnő, a sikerélmények nem maradnak el. Ahelyett, hogy magyarra váltanának, angolul írják körül, vagy kézzel-lábbal magyarázzák amit mondani szeretnének. Eközben új szókincset is elsajátítanak.

Két program egy táboron belül:

1. International Adventure Camp
Kalandtábor tele kihívásokkal, játékokkal, csapatversenyekkel. A héten 35-40 óra játék angolul és 20 angolóra. Érkezés vasárnap délután, távozás szombat délelőtt, szállással és napi 5 étkezéssel.

2. International American-British Sports Camp
A kalandtáborhoz hasonló program, csak órák helyett a héten 20 óra angolszász sportfoglalkozáson (baseball, softball, american football, touch rugby, cricket, touch freesbie etc.)  vesznek részt a gyerekek.

Bővebben a helyszínről:
Katalinpuszta Budapesttől 50 perc alatt elérhető autóval. A főként erdei iskoláknak helyet adó kirándulóközpont élményekkel teli környezetben erdei tanösvénnyel, sportpályával, játszótérrel várja a gyerekeket. A kirándulóközpont modern, tiszta, magas színvonalú szállást és változatos étkezést biztosít a táborozók részére. Tábor időtartama: 7 vagy 14 nap, vasárnaptól szombatig. Szállás:  a kirándulóközpont 6 – 8 ágyas szobáiban.

Érdekel, hogyan néz ki egy átlagos nap az Angolfalu Summer Camp-ben? Látogass el honlapunkra!

Kérünk, a részletes árakról weboldalunkon tájékozódjatok!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés