Bilingual.hu Budakeszi Vándortábor
Bilingual.hu Budakeszi Vándortábor
Cím
HUMagyarország 2092 Budakeszi, Fő u. 268.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302663776
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bilingual.hu Nyitottan a világra - magabiztos angol nyelvtudással A Bilingual.hu Program a Cambridge FCE B2 szintre készíti fel a gyerekeket az 8. osztály végéig, melyhez tematikus táboraink nagyszerű lehetőséget teremtenek az angol nyelv gyakorlására tanórákon kívüli szituációkban. A más iskolában tanuló gyerekek közül táborainkat olyan gyermekeknek ajánljuk, akik az angol nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.
Leírás
Budakeszi Vándortábor - angol anyanyelvű tanárokkal

• A tábor közös nyelve az angol – egész nap!
• A tábor vezetői angol anyanyelvű tanárok, akik egyben az adott szakma mesterei (szaktanár, művész-tanár, edző).
Mivel táboraink nyelve angol, olyan gyermekeknek ajánljuk, akik az angol nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.

A tábort vezeti: Dreux Patch és Jake Badger

Helyszín: Szivárvány Óvoda, Budakeszi

Kíváncsi vagy, mi található a saját kertedben? Fedezd fel velünk! Budakeszi ökoszisztémájáról fogunk tanulni és mindenféle teremtményről, amelyek itt élnek. A tábor ideje alatt több kirándulást teszünk és saját magunk is felfedezők lehetünk. Milyen növények és állatok élnek Budakeszin és környékén? Milyen hatással lehetünk környezetünkre?

A hét során a gyerekek naplóban rögzítik újonnan megszerzett tudományukat és felfedezéseiket, azután bemutatják ezt csoportmunka keretében. Ez a tábor tökéletes szórakozás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kint lenni a szabadban, szeretik felfedezni a természetet és szívesen tanulnak állatokról, rovarokról, fákról és folyókról. Készítsd hát a hátizsákod, vedd fel a túrabakancsod, kend be magad naptejjel és hozd magaddal a távcsövedet, hiszen felfedezzük a gyönyörű természetet Budakeszin - kizárólag angolul!

Érkezés: reggel 8:00 és 9:00 óra között, távozás 16:00 és 16:30 között.
Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés