Bilingual.hu Környezetkutató tábor
Bilingual.hu Környezetkutató tábor
Cím
HUMagyarország 1037 Budapest, Laborc u. 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302663776
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bilingual.hu Nyitottan a világra - magabiztos angol nyelvtudással A Bilingual.hu Program a Cambridge FCE B2 szintre készíti fel a gyerekeket az 8. osztály végéig, melyhez tematikus táboraink nagyszerű lehetőséget teremtenek az angol nyelv gyakorlására tanórákon kívüli szituációkban. A más iskolában tanuló gyerekek közül táborainkat olyan gyermekeknek ajánljuk, akik az angol nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.
Leírás
Bilingual.hu Környezetkutató tábor ANGOL ANYANYELVŰ TANÁROKKAL
• A tábor közös nyelve az angol – egész nap!
• A tábor vezetői angol anyanyelvű tanárok, akik egyben az adott szakma mesterei (szaktanár, művész-tanár, edző).
Mivel táboraink nyelve angol, olyan gyermekeknek ajánljuk, akik az angol nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.

A tábort vezeti: Dreux Patch és Joe Grassi

Ki ne szeretné a felfedezéseket? E tábor azoknak az ifjú tudósoknak szól, akik szeretnek kísérletezni és a minket körülvevő természetes környezetről tanulni. A tábor résztvevői számos, varázslatos tudományos kalandnak lehetnek kísérletező és felfedező részesei.

Missziónk nem kevés: tegyük izgalmassá a természettudományokat, ismertessük meg a gyerekeket a Föld egészségével, és egyúttal fejlesszük angol nyelvtudásukat. A tábor ideje alatt több kirándulást teszünk pl az állatkertbe és saját magunk is felfedezők lehetünk. Ökológiai kincskeresőt is játszunk majd. Nemcsak tanulunk az ökoszisztémáról, szemtanúi leszünk az emberi hatásnak, és közösen dolgozunk ki környezeti megoldásokat.

Azokat a gyerekeket várjuk szeretettel, akik szeretik a kalandokat és szívesen foglalkoznak az ökoszisztéma témakörével. Gyere és legyél tudományos felfedező egy hétig!

Érkezés: reggel 8:00 és 9:00 óra között, távozás 16:00 és 16:30 között.
Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés