Busy Bee Summer Camp

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2089 Telki, Kórház fasor 20.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309527553
Napközis ár
28 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
3-8
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort a Busy Bee Óvoda óvodapedagógusi csapata,szervezi és vezeti.Többségük,-az angol nyelvi oktatás-nevelésen felül- különböző szakterületek gyakorlott,diplomás szakemberei. Csapatunkat,2 angol(1 kanadai,1 brit) anyanyelvi pedagógus,1 néphagyományőrző pedagógus,1 zene-és drámapedagógus,és egy gyermekpszichológus alkotja.Óvodpedagógiai tapasztalatunk a legfiatalabb kollegánknál is 4 év,többen rendelkezünk több mint egy évtized,ill.2 évtizednyi folyamatosan óvodában töltött gyakorlattal,naprakész szakmai tudásssal,ötvözve azt gyermekszeretettel,hozzáértéssel,családcentrikussággalés megfelelő rugalmassággal.
Leírás
A Busy Bee táborok sok mozgással, játékkal, mesés-zenés-mókás angol nyelvtanulással, sokszínű művészeti foglalkozással, kézműveskedéssel várják az ovis és kisiskolás korú gyerekeket. Mindezt exkluzív környezetben, kimagasló feltételekkel rendelkező intézményben, ahol teniszpálya, uszoda, kert, tornaterem áll a gyerekek rendelkezésére.
A tábor ára tartalmazza a napi háromszori étkezés díját.
Speciális programjaink a különböző korosztályú csoportok igényeihez igazodnak.
A helyszínen rendelkezésre áll saját gyermekuszoda is. Az angol nyelvoktatást igény szerint kezdőknek is megszervezzük, de a haladó tudású gyerekeket is szeretettel fogadjuk.

Táborainkban gyermekcsoportonként 3 szakképzett óvodapedagógus foglalkozik a gyerekekkel.
Az adott turnust,annak témájban szakértő pedagógusunk vezeti(pl.:,,Utazás a Föld körül"-angol anyanyelvi pedagógus,sporttábor-úszó-és gyermekfittness oktató,mozgásfejlesztő pedagógus,mesetábor-óvodapszichológus,drámapedagógus stb.)
Táboraink részletes tartalmáról,napirendjéről weboldalunkon tájékozódhat.
Mert gyereknek lenni jó!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés