Film and Media - angol nyelvi nyári tábor felsősöknek

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1011 Budapest, Ostrom utca 27
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3630953554
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
11-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Intenzív angol szünidei hangulatban! Vidám és játékos feladatokon keresztül táborunkban a gyerekek megismerkednek a média izgalmas világával, és közben észrevétlenül angolul is rengeteget fejlődnek!

Turnusok: a június 26-i és a július 3-i héten.

Az öt nap programja, természetesen angol nyelven, a 11-15 évesek nyelvi és korosztályi igényeinek megfelelően:

filmkészítés lépései: forgatókönyv, casting, storyboard, forgatási napló, kulisszatitkok, felvételkészítés és kép/hang vágása mobil telefonnal,
speciális effektusok: trükkök, makettek, green screen jelenetek készítése;
hogyan készülnek a magyar szinkronok és a televíziós adások.
Mindezeket a gyerekek a gyakorlatban kipróbálják és közben korszerű, a mindennapi életükben felhasználható angol nyelvi tudásra is szert tesznek. A foglalkozásokat 9‐13 óra között, a gyerekek tempójához szabva tartjuk. A délutáni programok a délelőtti tevékenységekhez tematikailag szervesen kapcsolódnak, és szintén angolul folynak (stúdiólátogatás, kincskeresés, stb.).

A táborhoz meghatározott nyelvi szint nincs, hiszen maximum 12 fős csoportjainkkal több oktató foglalkozik, és a feladatokat a megfelelő nyelvi tudáshoz, egyénekre szabják. Célunk a nyelv és a nyelvtudás megszerettetése: a 11-15 éveseknek leginkább érdekes, 21. századi témákon keresztül megmutatjuk nekik, hogy miképpen tudják tovább fejleszteni angoltudásukat.

Napközben három étkezést, italokat, gyümölcsöt biztosítunk. Felügyelet 8.30-16.30 között áll rendelkezésre, a helyszín légkondícionált.

A gyakorlati foglalkozások során angol nyelvű audio-vizuális anyagok készülnek, amiből a hét végére a gyerekek portfóliót állítanak össze, így pénteken haza tudják vinni, az ott készített alkotásokat és az elvégzett feladatokat. Természetesen szívesen adunk összegzést arról, hogy a gyermekek hogyan haladtak és mire érdemes odafigyelni további nyelvtanulásukban.

A tábor díja, mely magába foglalja a foglalkozásokat, programokat, étkezéseket és a tananyagot: 39,000Ft. Testvér/barátkedvezményt biztosítunk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés