Essex English Summer Camp
Essex English Summer Camp
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Címkék
Weboldal linkje
Telefonszám
+390245472364
Bentlakásos ár
277 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
16-21
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Az Angol Nyelvi Tábor egy olyan nemzetközi nyári tábor, amit 16 és 21 év közötti fiataloknak szerveznek meg Angliában, Essexben. Az Angol Nyelvi Táborba minden évben több, mint 300 fiatal érkezik a föld minden pontjáról, akik mind azzal a szándékkal jönnek, hogy új barátokat ismerjenek meg, fejleszthessék az angoltudásukat, sportoljanak, szórakozzanak és kikapcsolódhassanak a friss levegőn. Az Angol Nyelvi Tábor egy kivételes és különleges lehetőség, ahol védett környezetben lehet külföldi tapasztalatot szerezni, extrém sportokat kipróbálni szakképzett felügyelet mellett, mint a falmászás, a kenu, új barátságokat kötni más országból érkezett fiatalokkal, és a kultúrájukat is megismerni.

Az Angol Nyelvi Tábort az essexi Megyei Közgyűlés szervezi, az egész személyzet angol anyanyelvű. Az Angol Nyelvi Tábor az egyetlen nyaralás amely a szórakozás, és a tanulás  tökéletes keveréke. Azzal, hogy a földön mindenhol reklámozzák a tábort, a kulturális sokszínűséget garantálják, és évente több száz fiatalt vonzanak a táborba, akiknek az angol lesz a közös nyelve. Alkalmakodnak a fiatalok igényeihez, és szórakozva sajátíthatják el az új ismereteket.

Az Angol Nyelvi Tábor egy jobb alternatívája a hagyományos nyelvtanfolyamoknak, nyári iskoláknak, ahol tucatnyi ugyanazon országból érkezett fiatal úgy végzi, hogy a saját nyelvüket használják egymást közt. Itt azonban az angol vidéki környezet körbe fonja őket, és összehozza a nyaralást és tanulást a kultúrával, ráadásul közelebbről meg is ismerhetik nem csak az angol vidéki valóságot, de más országokból érkezett fiatalokat is.

Tudnivalók:
Hol fogok aludni? Kell hálózsákot hoznom?
Igen, feltétlenül hozz magaddal hálózsákot, ugyanis a résztvevők elhelyezése maximum 6 fős sátrakban történik.

Mennyi pénzt kell, hogy magammal hozzak?
A tábor területén nem lesz szükséged pénzre, kivéve, ha az automatákból szeretnél extra üdítőt vagy harapnivalót magadnak. Költőpénzre abban az esetben lesz szükséged, ha szuveníreket szeretnél majd vásárolni családodnak vagy barátaidnak, amit megtehetsz majd a londoni vagy más kirándulásunk alkalmával.

Mik a tábor pontos időrendi beosztásai?
A reggelit 09:00 és 10:00 között szolgálják fel, ez után kezdődnek a délelőtti foglakozások, amit az ebédszünet szakít meg (13:00-14:30), majd folytatódnak egészen 18:00-ig, amikor elkezdődik a vacsora.

A barátaim és én mehetünk a felosztásnál ugyanabba a faluba?
Nem. Igyekszünk a táborban a nemzeti arányokat úgy keverni, hogy ugyanazon országból érkezettek ne lehessenek egy csoportban. Így a résztvevők jobban rá vannak szorulva a közös angol nyelv használatára, nagyobb a lehetősége a nemzetközi barátságok létrejöttének, és kisebb a klikkesedés kockázata is.

Van olyan lehetőség, hogy a repülőtérről egyenesen a szállásra vigyenek?
Igen, elég három nappal az érkezés előtt értesítened minket erről az igényedről. Szükséges megadnod a következő adatokat: a repülőteret ahová érkezel, és a járatod pontos érkezését. Ennek a szolgáltatásnak külön ára van, attól függően, hogy hová érkezel.

Mi történik abban az esetben, ha a foglalás után később kiderül, hogy mégse tudok részt venni az Angol Nyelvi Táboron?
Amennyiben az utazás előtt 3 hónappal mondod le a foglalásodat a kifizetett ár 100%-át visszatérítjük, ha az utazás előtti 30 nappal mondod le a részvételedet, akkor a teljes összeg 50%-át áll módunkban visszafizetni. Ha 30 napon belül mondod le a részvételt, már nem áll módunkban az árat visszatéríteni. Az adminisztrációs díjakat semmilyen esetben sem tudjuk visszatéríteni.
A részvételi díj tartalmazza:

- A teljes étkeztetést és szállást, maximum 6 fős sátrakban külön a lányok és a fiúk, valamint az étkeztetés alatt teljes ellátás értendő, amibe az innivalók is beletartoznak;
- Minden programon való részvételt, az ehhez szükséges felszereléseket (banánhajó, kenu, falmászás, kalandpályák, drótkötélpálya, barlangászás, íjászat, stb.);
- Egy napos kirándulást Londonba;
- 3 napos kirándulást az angliai vidékre, egy Sport Centrumba, és Cambridge-i városnézést is;

Az oda-vissza repülőutat és a reptéri transzfert NEM tartalmazza az ár. A repülőjegyeket meg lehet vásárolni egyénileg, vagy igénybe tudod venni a mi segítségünket is.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés