Funside Angol dráma tábor
Funside Angol dráma tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303111746
Bentlakásos ár
79 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-17
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Legújabb táborunk haladó tanulóknak szól, akiket érdekel a színjátszás és szívesen fejlesztenék angol nyelvtudásukat kreatív módon, anyanyelvi tanárok vezetésével - és mindezt a Balaton partján, izgalmas programokkal és egy fantasztikus csapattal!

Oktatás

A 2016-ban induló új haladó csoportunkban minden a színjátszás körül forog: "hagyományos" órák helyett angol nyelvű drámapedagógiai feladatok, improvizáció és rövid színdarabok feldolgozásán keresztül, anyanyelvi tanárunk vezetésével gyakorolhatod a nyelvet. Ha elmúltál 12 éves és régóta tanulsz angolul, de szeretnéd továbbfejleszteni a beszédedet játékos módon, angol dráma táborunk pont neked való! Új programunk heti 20 órás intenzív képzés, amely során tanulóink végig angolul beszélnek az órákon, majd a turnus végén egy rövid színdarabot is előadnak többi angolos csoportunk előtt. A foglalkozás célja a szóbeli nyelv gyakorlása és fejlesztése haladó tanulók számára (minimum szint: B1; bővebben lejjebb).

Az órákat hétfőtől péntekig, napi 2 x 120 percben tartjuk, ami több, mint ha a suliban egy hétig napi 5 tanórában tanulnál angolul. Hosszú turnus esetén ennek dupláját, azaz egy 40 órás képzést kapsz. Délután minden nap izgalmas programok várnak: az általad választott turnusnak megfelelően például kipróbálhatod a Funside Vidámparkot, ellátogathatsz velünk aquaparkba, vagy részt vehetsz a Rekordok hetén (részletek lejjebb)!

Angol tábor és anyanyelvi angol tábor

Ha még nem éred el az angol dráma táborhoz szükséges szintet vagy nem a dráma tábort keresed, választhatod a Funside Balaton angol tábort (bővebben itt) vagy a Funside Balaton anyanyelvi angol tábort is (bővebben itt), ahol az angol oktatás mellett ugyanúgy részt vehetsz a tábor legjobb programjain és rengeteg táborkombináció közül is választhatsz!

Nem tudod biztosan milyen szinten állsz?
Kérj ingyenes szintfelmérést tőlünk e-mailben még a jelentkezés előtt! (A jelentkezési időszakban igényelhető.)

Az angol dráma tábor napi 4 órás (összesen heti 20 órás) intenzív képzés, ezért más Funside Balaton táborral nem kombinálható.
---

A turnus díja magában foglalja:

    Szállás és napi háromszori étkezés
    Minden foglalkozás díját
    Minden délutáni és esti program díját
    Minden külső program jegyét és az azokra való utazás költségeit
    Tábori biztosítást az Uniqua biztosítótól
    Minden új táborozónk számára az első táborozáskor egy kék Funside Balaton pólót

A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit.

A hosszú turnus a szállás tekintetében 2 rövid turnusnak +1 napnak felel meg. Aki hosszú turnusra jön, azt két héten át különböző programok várják, a délelőtti órák pedig egy két hetes, 40 órás tanfolyam formájában folytatódnak. Hosszú turnus esetén több különböző témát is ki lehet próbálni (pl. angol-sport az első héten és tenisz-lovaglás a második héten, illetve a 4 új téma valamelyikét is lehet választani)! Minden turnus vasárnap délben indul és szombat délután ér véget.

Büféhasználat a tábor területén

A tábor a gyermekek értékeinek megóvása érdekében készpénzmentesen működik. A táborozók a turnusok folyamán használhatják a tábor büféjét, ahol nem készpénzzel, hanem Funside-os büfészámlájuk terhére vásárolhatnak. Minden táborozónknak nyitunk saját virtuális “büfészámlát”, amelyre a táborba megérkezéskor a szülő tetszőleges összeget tölthet fel, a táborozó pedig lefogyaszthatja azt a turnus folyamán. Feltöltésre javasolt összeg: 3000 – 4000 Ft / hét. Az esetlegesen le nem fogyasztott összeget a szülő készpénzben visszakérheti a tábor elhagyásakor.
Választható lehetőségek

Fotó DVD:

Minden turnusban két hivatásos fotós által 1000-1500 professzionális fénykép készül, amelyek megrendelhetőek a jelentkezéskor, előhívásra is alkalmas formátumban, fotó DVD-n. A DVD ára az első választott hét esetén 2500 Ft, minden további hét 1500 Ft / hét.

Részletfizetés:

Kérhető négyszeri részletfizetés is a tábori díjakra. A részletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Bővebb tájékoztatás a jelentkezés menetéről a Jelentkezés oldalunkon olvasható.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés