Funside angol napközis nyári tábor (Gellért tér)

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
84 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Érdekel, hogy épülnek fel a térbeli objektumok, hogy lehet a semmiből különböző 3D-s formákat, összetett objektumokat létrehozni, majd a 3D nyomtató által kinyomtatott modellt kézbe venni? Mindig is szerettél volna egy saját, egyedi kelléket a kedvenc filmedhez, sorozatodhoz vagy játékodhoz köthetően? Vagy egy kis méretű, általad tervezett kabalát? Nálunk ezt megvalósíthatod! Várunk Szent Gellért téri táborunkban, ahol nem csak testközelből láthatod, hogyan működik egy 3D nyomtató, hanem a térbeli tervezés alapjaival is megismerkedhetsz, sőt segítünk, hogy az általad tervezett modellt a hét végén haza is vihesd kinyomtatott formában!

Bemutatkozás:

Funside napközis nyári tábor 8-15 éves korig* a Gellért téri Funside School-ban, a BudaParton, a BME és a BEAC sportpályáin, valamint a környék legjobb strandjain (hetente váltakozó programmal)
Gellért téri napközis táborunk várja 8*-15 éves táborozóinkat Budapest szívében, Szent Gellért téri helyszínünkön, ahol a délelőttök foglalkozásokkal telnek, amelyekből heti kettőt is kipróbálhatsz! Idén megújult Sportfoglalkozásunk - ahol a legnépszerűbb csapatsportok (foci, streetball, röplabda stb.) lesznek terítéken - emellett pedig további 7-féle óra közül választhatsz, köztük a vadonatúj Sütimester és AI-programozás táborok!

Délutánonként minden nap külső szórakoztató programra látogatunk: minden turnusban strandolunk (hetente váltakozó: MOM Sport Uszoda vagy SHO Beach), 2024-től pedig már turnusonként kétszer is megyünk külső nagy programra! Hetente váltakozóan megyünk Lézerharcra és 2023 kedvenc programjára, a Flippermúzeumba is (1., 3., 5. és 7. hetek), másik heteken pedig ellátogatunk az Orczy Kalandparkba és a régi kedvenc VR élményközpont programra is (2., 4., 6. és 8. hetek). A turnus további napjain szórakoztató kül- és beltéri játékokkal töltjük a délutánt.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés