Geronimo Stilton Angol-Magyar Kalandtábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1046 Budapest, Jósika utca 5
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205128968
Napközis ár
27 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Csoportos (min.3 főtől)
Ajánlott életkor
2-7
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
-
Leírás
A Mini Klub Angol – Magyar Óvoda idén is nyári tábort szervez óvodás gyermekek részére, amelyre 3-7 éves gyermekek jelentkezését várjuk. Biztonságos intézményi környezet, angol anyanyelvi animátorok, játszótér és saját főzőkonyha várja a gyermekeket.

Geronimo Stilton Angol-Magyar Kalandtábor

Extraegeres Vakáció a Mini Klub Óvodában

avagy

Nyomoz az Ovi!Szeretnénk élvezetessé és érdekessé tenni a nyári foglalkozásokat, azoknak a gyermekeknek a számára, akik a mi intézményünket választották. Az idén nyáron a már ismert mesefigurával vagyis Geronimo Stiltonnal együtt nyomozunk, kalandozunk, izgalmas helyszíneken át. A gyerekek maguk is nyomozókká válnak a tábor időtartama alatt, többek között ujjlenyomatot vesznek, távcsövet készítenek és nyomokat derítenek fel. Az angol nyelv elsajátítása korosztályuknak megfelelő szinten, hozzájuk közel álló témakörökön át, élményszerző, örömteli, játékos tanuláson keresztül zajlik. Az angol tábor heti turnusokban történik.

Témakör: Geronimoval a rejtélyes kincs nyomában, napról napra újabb felfedezéseket téve az angol nyelvtudásunk felhasználásával,végül a hét végén az igazi kincs meglelése. Minden héten más kincset keresünk és más témát dolgozunk fel, így több héten át élvezetes programokkal várjuk a gyermekeket.

Szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik most ismerkednek az angol nyelvvel, illetve egy rendhagyó és élményszerű nyelvtanulást szeretnének kipróbálni. Az egész napos angol nyelvi környezetben számos lehetőség nyílik a mozgásra, játékra, kreatív alkotásra.

Az angol-magyar tábor heti turnusokban történik.

Napirend:

Torna: 9.15 -ig
Reggeli: 9.30 -ig
Foglalkozás: 11 óráig
Tízórai
Szabad levegőn játék, séta – időjárástól függően – 11.45-ig
Ebéd: 12 órakor
Csendes pihenő, alvás 15 óráig, utána uzsonna, foglalkozás
Kiemelt programok:

LOVAGLÁS KEDDENKÉNT AZ ÓVODA UDVARÁN

Tábor díja 27.000 Ft / hét (az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és a lovaglást).

Kisebb óvodai csoportoknak (3 főtől) kedvezmények. Jelentkezni a miniklubovodabolcsode@gmail.com címen és +36 205128968 telefonszámon lehet vagy az beiratkozási adatlap letöltésével, kitöltésével és elküldésével. A jelentkezési lap és felszerelési lista letölthető innen Nyári tábor beiratkozási adatlap és Egészségügyi nyilatkozat A beiratkozási lapot személyesen vagy scannelve kell eljuttatni a helyszínre, így alkalom adódik az óvoda megtekintésére és a periódus befizetésére, de banki átutalással is teljesíthető.

Időpontok

Június 17-21
Június 24-28
Július 1-5
Július 8-12
Július 15-19
Július 22-26
Július 29-Augusztus 2
Augusztus 21-23
Augusztus 26-30
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés