Hatvan tábor

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 3000 Hatvan, 3000 Hatvan, Hegyalja út 140.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36703884876
Bentlakásos ár
25 000 Ft
Napközis ár
15 000 Ft
Napi tábor ár
2 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5%
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Alapítványunk 2002 óta táboroztat gyerekeket hatvani táborhelyen. A tábor vezetője nyelvtanári végzettséggel rendelkezik. Tanáraink nagy része pedagógus, de sokkal fontosabb kritérium számunkra a gyerekek szeretete, ötletes foglalkozási technikák, kreatív, rugalmas hozzáállás. Nyári tábori programjaink során minden hétre fogadunk önkénteseket illetve a teljes időszakra külföldi önkénteseket, immár 3. éve, akik a gyerekekkel csak angolul tudnak beszélni, így az angol oktatást színesítik; illetve előadást tartanak országukról és szokásaikról. Népi játékokat, meséket, szokásokat ismertetnek meg a gyerekekkel. A gyerekek nagy lelkesedéssel hallgatják ezen előadásokat és annak ellenére, hogy sokan nem tudnak angolul, mégis a kommunikáció működik köztük és nagy élmény számukra. A külföldi önkéntesek az AISEC szervezeten keresztül érkeznek hozzánk. A hazai önkéntesek pedig az önkéntes központokon keresztül. Az önkénteseket a gyerekekkel való foglalkozásokba és oktatásba vonjuk be. Tervezzük, hogy a családi napközi életébe is bevonunk önkénteseket. így egész évben lehetőségünk van az önkéntesekkel való együttműködésre. Alapítványunk 2002 óta működik és a programjaink egymásra épülve és egymást kiegészítve bővülnek.
Leírás
Júniustól szeptemberig, heti 30 fős turnusokban, 6-től 14 éves korig.
A tábor Hatvan városában egy gyönyörű farmon található, amely 6 hektár területen, gyümölcsössel, szőlővel, hatalmas kerttel áll a gyerekek rendelkezésére.


Választható táborok a turnusokon belül:

NYELVI TÁBOR - Angol/Német - 25 000 Ft (napközis: 15 000 Ft)
A tábor célja intenzív nyelvoktatás, napi 4 órában, délelőttönként, kis csoportokban. A foglalkozások célja szókincsbővítés és beszédkészség fejlesztés. Tanáraink játékosan, kreatív ötletekkel teszik a gyerekek számára könnyen elsajátíthatóvá az anyagot. A gyerekekkel foglalkozik egy kizárólag angolul beszélő, külföldi tanár is.


KREATÍV TÁBOR - 222 000 Ft (napközis: 13 000 Ft)
A tábor célja, hogy a gyerekek kézügyességét és kreativitását fejlessze. A foglalkozások a gyerekek képességeihez igazodnak: gyöngyfűzés, batikolás, szövés-fonás, dekorációs díszek készítése, képkészítés, kézimunkázás, agyagozás, ékszerkészítés


SPORTTÁBOR - 22 000 Ft (napközis: 13 000 Ft)
Labdajátékok: kosárlabda, röplabda, beachball, ping-pong, foci, tenisz, tollaslabda, méta, baseball
Ügyességi játékok: akadályversenyek, kirándulással egybekötött kincskeresés
Érzékelést fejlesztő játékok. A gyerekeket szakképzet tanárok oktatják és felügyelik.


LOGIKA TÁBOR - 22 000 Ft (napközis: 13 000 Ft)
A foglalkozások során a gyerekek különböző stratégiai, logikai, ügyességi, érzékelést fejlesztő játékokat játszanak, feladványokat oldanak meg - backgammon, sakk, malom, színsakk, ördölakatok, keresztrejtvények, fejtörők, sodoku, kártyajátékok, minilükk, elvarázsolt labirintus, kalózos bújócska, szafari bújócska, száguldó robotok. A táborban szerzett élmények, játékok, feladatok fejlesztő hatással vannak számos képességre.


DÉLUTÁNI PROGRAMOK
A gyerekek „kreatívkodnak”, sportolnak, JÁTSZANAK. A szabadidejüket sok mozgás, vidám játékok, csapatversenyek, „egy perc és nyersz” ügyességi játék teszik változatossá. Minden program a szabadban, jó levegőn zajlik!Táborozni jó!

A csöppségek boldogsága mindennél fontosabb. Mi lehetne nagyobb öröm számukra, mint az igazi, kalandokkal teli gyermektáborban eltöltött idő. Számos új kihívással nézhetnek szembe, ami által jellemük és problémamegoldó képességük is fejlődik. Az általunk szervezett táborokban észre sem veszik a gyerkőcök, hogy tanulnak, hiszen mindez játékosan történik.

A természet közelsége mindenképp jó hatással van gyermekeink szellemi és testi egészségére egyaránt. Ezért a nap nagy részét a szabadban tölthetik a kicsik. A vidámság és jókedv elengedhetetlen része egy nyári tábornak, így a programokat is úgy alakítottuk ki, hogy minden résztvevő jól érezze magát az órák közben.

Gyermektáborunk előnyei:

    Zöld övezet, természetközelség
    Kiváló oktatók
    Minden táborban érdekes, változatos programok
    Kedvező árak

Júniustól szeptemberig, heti 30 fős turnusokban, 6-től 14 éves korig.
A tábor Hatvan városában egy gyönyörű farmon található, amely 6 hektár területen, gyümölcsössel, szőlővel, hatalmas kerttel áll a gyerekek rendelkezésére.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés