Helen Doron napközis angol tábor
Helen Doron napközis angol tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1161 Budapest, Hősök tere 11.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203933349
Napközis ár
17 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
4-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Bár sok időnek tűnik, a nyári szünet több mint 2 hónapja mindig hamar elrepül. Ilyenkor minden Szülő igyekszik tartalmasan, izgalmasan, és hasznosan kitölteni gyermeke szabadidejét, hiszen sajnos a legtöbben nem tudják együtt tölteni az egész napot. Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és hasznos szavakat angolul. Fontosnak tartjuk, hogy jól szórakozzanak a gyerekek, hiszen mind tudjuk, hogy nekik is fárasztó volt az óvodai/iskolai tanév – a legjobb, hogy ők észre sem veszik, mégis számos új dolgot megtanulnak az angol tábor ideje alatt!

Angol táborunk valójában egy 3 órás délelőtti intenzív nyelvi kurzus, ami látványosan hozzájárul gyermeked angol nyelvi fejlődéséhez, és amely során arra törekszünk, hogy ez idő alatt a legjobban érezze magát. Angol táboraink egész nyáron, hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a nap másik felét már együtt tölthetitek.

Az angol tábort 4 és 10 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor minden héten 6 – 8 főt számláló, életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban telik a XVI. kerületi Helen Doron nyelviskolában, és a nyelviskolát körülvevő zöldövezetben. Az angol tábor programját úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményteli legyen, ne érezze senki, hogy bármilyen szempontból le lenne maradva másokhoz képest.

Gyermekedről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak: Kata és Nóri diplomás angol nyelvtanárok, akik több, mint 7 éve foglalkoznak gyerekekkel.

Hogyan telik egy délelőttünk?

Érkezés után, frissen kezdjük a napot a 60 perces angolóránkkal. A játékos foglalkozást követően tízóraizunk, majd, hogy ne csak az agyunkat, hanem az izmainkat is megtornáztassuk, mozgásos játékok következnek a levegőn. A szabad játék után a napi témához kapcsolódó kézműveskedés zárja az angol tábor programját délben. Természetesen az egész nap angol nyelvi környezetben telik.

Angol táborainkban minden évben más témát dolgozunk fel, ezzel is gyarapítva a gyerekek alapvető tudását világunkról. Ebben az évben a témánk a környezetvédelem, és újrahasznosítás. Egy mesén keresztül tanuljuk meg, miért is hasznos, ha vigyázunk környezetünkre. Gyakorlati ötleteket adunk ahhoz, hogyan tud akár egy gyermek tudatos környezetvédővé válni, hiszen hasonlóan a nyelvelsajátításhoz, ezt sem lehet elég korán kezdeni.

Az utolsó napon búcsúzás előtt egy rövid meglepetés előadással kedveskedünk Nektek, hogy megmutassuk mennyi mindent tanultunk a tábor folyamán.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés