Helen Doron napközis angol tábor
Helen Doron napközis angol tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1161 Budapest, Hősök tere 11.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203933349
+3616080031
Napközis ár
19 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Előjelentkezési kedvezmény, 10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Horváth Kata (ELTE diplomás angol nyelvtanár, fordító): A szerelem az angol nyelvvel 3 éves koromban kezdődött (bár akkor még nem ismertük itthon a Helen Doron módszert) és töretlenül tart. Számomra a legjobb tanítók a gyerekek: megmutatják hogyan lehet a legkisebb dolognak is örülni és hogy akkor is érdemes valamit megpróbálni, ha csak sokadjára sikerül. Napról-napra meglepnek elhivatottságukkal és tudásvágyukkal. Englerth Nóri (ELTE diplomás angol nyelvtanár): Két pedagógus gyerekeként, nem is tudom, csoda volt-e, hogy magam is tanár lettem. Tatabányán végeztem gimnáziumot, s már ott kiderült, hogy egyértelműen humán a beállítódásom. Egyenes út vitt az ELTE Bölcsészettudományi Karára, ahol a kezdeti Magyar Nyelv és Irodalom mellé hamarosan az Angolt is beírhattam indexembe. Itt a csoportdinamikai és drámajátékkal kapcsolatos szemináriumokat kerestem, bár akkor még magam sem tudtam, mire lesz ez jó. A Helen Doron English-re rögtön rátaláltam, mikor lediplomáztam. Augusztusban részt is vettem a speciális képzésen és ősztől már merülhettem is a mély vízben. 2007 óta tanítok kisebb és nagyobb gyerekeket a Helen Doron módszerrel, és jelenleg úgy érzem, amíg képes vagyok térden kúszásból felállni, maradnék is HD tanár néni.
Leírás
Olyan angol tábort keresel, ahol gyermeked az angol nyelv fejlesztése mellett tartalmasan kikapcsolódhat, ahol barátokra lel és számos sikerélmény érheti? Akkor jelentkezzetek félnapos, intenzív angol táborunkba! A tábor során fejlesztjük a gyermekek angol nyelvi beszédkészségét, jelentősen növeljük szókincsüket, erősítjük önbizalmukat, hogy bátran merjenek angolul kommunikálni!

Célunk, hogy a gyerekek örömmel sajátítsák el az angol nyelvet, legyenek akár óvodás, akár iskoláskorúak. A lényeg, hogy természetesen, magától értetődően kommunikáljanak angolul. Az angol nyelvi nevelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tábor témájára, gyakorlatilag erre épül a nyelvi tematika is, ami nem más, mint a segítségnyújtás. Már az egészen kicsi korú gyerekek megértik és alkalmazzák a tanultakat, így érdemes minél korábban megismertetni őket a témával. Természetesen az ő életkori sajátosságaiknak megfelelően értekezünk a témáról, és természetesen angol nyelven. A témához kapcsolódó kézműves foglalkozások is gazdagítják programunkat, hogy kézzel fogható emlékük is maradjon a gyerekeknek az eltöltött időről. Nagyobb iskolásoknak programunk angol írás-olvasással bővül.

Programunkat kiegészíti egy buszos kirándulás a Noé Állatotthonba, ahol a különböző állatokról is tanulunk, illetve a segítségnyújtás témakörében megszerezett ismereteinket is bővítjük.

Június és július folyamán az óvodás, illetve kisiskoláskorú gyerekeket várjuk, heti váltásban maximum 12 főig, augusztusban pedig kimondottan az iskolás gyerekeket, mini, 4 fős csoportokba, így ezeken a heteken lehetőség lesz az iskolai tananyag átnézésére is. Angol nyári táboraink a meghirdetett heteken hétfőtől-péntekig, délelőttönként 9 órától 12 óráig tartanak, így a nap másik felét már együtt tölthetitek el. A gyerekekről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak. Kezdő angolosoknak is bátran ajánljuk!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés