Játékos angol nyelvtábor 3-8 éveseknek

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1083 Budapest, Bókay János utca 36
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706247800
Napközis ár
33 000 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
3-8
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Kreatív angol nyelvi táborok hetente véltozó tematikával 3-8 éves gyermekek számára. Játékos foglalkozások, fantáziadús kézműveskedés, mozgás a szabadban, énekek, mondókák angolul profi pedagógus csapattal. A gyermekek angol és magyar nyelvű óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket. A foglakozások 10-15 gyermek részvételével angol nyelven folynak, de az angol tudás nem feltétele a jelentkezésnek. Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.

A MindenKid Corvin Óvoda elsősorban a dolgozó családok számára igyekszik megoldást nyújtani azzal, hogy a gyermekeket a dolgozó szülő közvetlen közelében foglalkoztatja. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is.
Azon szülők részére, akik nem kívánják egész napos szolgáltatásunkat igénybe venni, illetve csak délelőtti vagy délutáni elfoglaltságuk idejére keresnek gyermekük részére megfelelő elhelyezést, lehetőséget biztosítunk a tábor igénybevételére félnapos időtartamban is.

Az egész napos foglalkozások hétfőtől péntekig 8-17 óráig, a félnapos foglalkozások 8-13 óráig tartanak.


Heti témák:
1. június 25. – 29.         KONYHAFŐNÖK JUNIOR
2. július 02. – 06.          5 NAP ALATT A FÖLD KÖRÜL
3. július 09. – 13.          OVI OLIMPIA
4. július 16. – 20.          KALANDOZÁSOK A DZSUNGELBEN
5. július 23. – 27.         KALÓZ KINCSKERESŐ
6. július 30. – augusztus 03. EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT
7. augusztus 06. – 10. A CSODÁK VARÁZSLATOS VILÁGA
8. augusztus 13. – 17. ÉLET A VÍZ ALATT

Konyhafőnök junior
A főzős héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, dagasztunk, aprítunk, keverünk, és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Természetesen minden napra jut valami kis kézműves feladat is. Minden kiskuktát szeretettel várunk. Az ételekhez jó étvágyat kívánunk!

5 nap alatt a Föld körül
Hozd magaddal a bőröndöd, beutazunk néhány országot! Meglátogatjuk a legnevezetesebb épületeket, kipróbáljuk a helyi finomságokat. Lehetőséged lesz, hogy megismerkedj más országokkal, különböző kultúrákkal! Kézműves foglalkozások, játékok, strandolás és még sok minden más. Gyere velünk, ez egy kihagyhatatlan kaland lesz!

Ovi olimpia
Az olimpiai héten megrendezzük a kicsik sportbajnokságát. A gyerekek összemérhetik ügyességüket a különböző versenyszámokban, egyénileg és csapatban is. Lesz zsákbanfutás, kötélhúzás, ügyességi pályák és labdajátékok. A verseny végén természetesen a győztesek dobogóra állhatnak és átvehetik érmeiket.

Kalandozások a dzsungelben
Tarts velünk az esőerdő mélyére és ismerkedj meg az egzotikus állatokkal és a fantasztikus növényzettel. Arcodba lógó liánok, derékig érő mocsár, hangosan üvöltő vadállatok és ugrándozó majmok? Ez a dzsungel! Megfigyeljük az ősi életüket élő bennszülött népcsoportok szokásait és kirpóbáljuk milyen az élet a civilizációtól távol.

Kalóz kincskereső
A kincsvadászat hetén a kicsik valódi tengeri kalóztáborban vehetnek részt, ahol az izgalmas és kalandos hét során a kalózok hétpróbájával néznek szembe. majd igazi zsákmánnyal térhetnek haza.
A kalózportya során több kalózcsapat küzd egymással a zsákmányért. A program – többek között – tartalmaz tájékozódási és térképrajzolási feladatokat, bátorságpróbát és éjszakai kalandjátékot, ezen felül pedig ki kell szabadítani a királylányt és megtalálni az elrejtett kincseket is.

Egyszer volt, hol nem volt
Ezen a héten a királylányok s lovagok világába utazunk s mi magunk is azzá válunk egy hét erejéig. A királylányok jelmezekbe bújhatnak, szépítkezhetnek, különféle sminkeket, frizurákat, koronát, karkötőt készíthetnek s majd az "igazmondó tükör" elmondja ki a legszebb a világon. Míg a kis lovagok várat, koronát, kardot, pajzsot készítenek s készülnek a nagy megmérettetésre, melyre a hét utolsó napján kerül sor egy bállal egybekötött lovagi torna keretében. Minden kis királylányt és vitéz lovagot sok szeretettel várunk!

A csodák varázslatos világa
Érdekel a varázslók titokzatos világa? Akkor köztünk a helyed, mert szeretettel várunk minden kis bávészt, mágust  és varázslót. Ezen a héten álarcot készítünk és varázsló nevet választunk mindenkinek, az illúzió nagymesterei pedig fantasztikus trükkökkel kápráztatják el a közönséget.

Élet a víz alatt
Ezen a héten az óceánok varázslatos világába tekintünk be. Szabadjára engedjük a képzeletünket és tengeri állatokat, kagylókat, halakat, korallokat kreálunk. Megalapítjuk a tökéletes nyaralás színpadát. A hét megkoronázásaként kincsvadászatot szervezünk, ahol kagylókat és más tengeri csodákat keresünk.


Díjak
1 hetes részvételi díj: 33.000 Ft
4 napos díj: 30.000 Ft
Napi díj: 8000 Ft
Fél napos díj: 6500 Ft
Testvér kedvezmény: 10%
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés