LCF Kids Club angol tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1033 Budapest, Fő tér 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706285850
Napközis ár
29 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény, 1500-3000 Ft több táborunkba való jelentkezés esetén
Ajánlott életkor
4-12
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Az Esernyős egy nagyon különleges helyszín Óbuda Fő terén, melyet tömegközlekedéssel és autóval is könnyen meg lehet közelíteni Budepestről szinte bárhonnan. A reggeleinket egy még különlegesebb helyszínen, a Zichy-kastély udvarán kezdjük egy közös, mozgásos angolozással, amit követően két játékos, vidám angol foglalkozás következik a délelőtt folyamán. A helyszínen adott vetítési lehetőségnek köszönhetően a délutánokat mindig egy rövid angol mese megnézésével kezdjük, melyek tavaly is nagyon nagy sikert arattak a táborozóink körében, utána pedig minden nap kézműveskedünk is egy kicsit. A délutánok további részében még egy rövidebb angol foglalkozás mellett, ismét kimegyünk a Zichy-kastély udvarára, ahol focizni, sakkozni, játszani is lehet.
A táborunk heti menüjét az Esernyős étterme biztosítja és ennek köszönhetően egy igazán változatos és ízletes tízórai, ebéd és uzsonna várja a gyerekeket. Napi háromszori étkezés mellett, egész nap lesz nálunk gyümölcs, egy kis nasi és ásványvíz is.
A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak.
A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:00-16.30-ig tart, azonban szükség esetén reggel 7:30-tól és délután 17:00-ig ügyeletet tartunk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés