LCF Kids Club angol tábor
LCF Kids Club angol tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2013 Pomáz, Pomáz, Huszár u. 3, 2013
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709317497
+36706285850
Napközis ár
32 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1500 Ft testvérkedvezmény, 1500 több táboros kedvezmény, 2000 Ft Hozd el a barátodat kedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
https://www.lcfclubs.hu/iskola/lcf-kids-clubs---pomaz/55/
Leírás
LCF Kids Club angol tábor már Pomázon is!

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal!

Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Évről-évre azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek többsége hosszabb távon, akár több héten keresztül is sokkal jobban élvezi azokat az angol táborokat, amelyek nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban a nyelvi foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjének és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak, a délután folyamán pedig közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat az egyes vetélkedőkön, vagy készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket.
A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna,  gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk! Minden táborozónk egy Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba!

A nagycsoportos gyerekektől egészen a 12 éves gyerekekig szuper programokkal várjuk a táborozókat!
Napi programterv:
Napjainkat mindig egy közös angolos tornával kezdjük kint az udvaron, amit követően két játékos, vidám angol foglalkozás következik a délelőtt folyamán.

Délután a csendespihenőkre angol mesekönyvekkel készülünk, utána pedig minden nap kézműveskedünk is egy kicsit.

A délutánok további részében még egy rövidebb angol foglalkozás mellett, játszunk sokat az udvaron és még kincskeresésben is részt veszünk.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap tart, azonban reggel 7:30-tól és délután 17:00-ig ügyeletet biztosítunk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés