LCF Kids Club angol tábor Békásmegyeren
LCF Kids Club angol tábor Békásmegyeren
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1039 Budapest, Víziorgona utca 2
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706285850
+36709317497
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-8
Turnusok
2019. jún 24, hétfő - 2019. jún 28, péntek (5 nap) Indián tábor
2019. júl 1, hétfő - 2019. júl 5, péntek (5 nap) Kalóz tábor
2019. júl 22, hétfő - 2019. júl 26, péntek (5 nap) Ősember tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
https://www.vidamangol.hu/index.php/barta-zoltan/
Leírás
LCF Kids Club angol tábor ovisoknak és iskolásoknak

Az ovis és kisiskolás gyerekek ezekben a táborainkban egy különleges, számukra sokszor új „birodalmat” fedeznek fel, hiszen egy képzeletbeli utazásra visszük őket a kalózok, indiánok vagy ősemberek világába! Egy-egy téma kreatív feldolgozásával a gyerekek nem csak az angol tudásukat fejlesztik, hanem nagyon sok új, hasznos dolgot is megtanulnak!

A tematikus táborok célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. Leköti őket az új, különleges és izgalmas téma, így szinte észre sem veszik, milyen sokat megtanulnak angolul.
Természetesen ezekben a táborokban is hűek maradunk a Kids Club alapelveihez, és bármiről szóljon is a táborunk, a hangsúly mindig az életszerű, mindennapi helyzetekben használható angol szókincs, nyelvtudás fejlesztésén van.

A Vízi Oviban tartott táborainkban egy teljes csoportszobát megkapunk a hétre, egy elkülönített udvarrésszel, amit csak mi használunk.

Napjainkat mindig egy közös angolos tornával kezdjük kint az udvaron, amit követően két játékos, vidám angol foglalkozás következik a délelőtt folyamán. Délután a csendespihenőkre angol mesekönyvekkel készülünk, utána pedig minden nap kézműveskedünk is egy kicsit.
A délutánok további részében még egy rövidebb angol foglalkozás mellett, játszunk sokat az udvaron és még kincskeresésben is részt veszünk.
Napi háromszori étkezés mellett, egész nap lesz nálunk gyümölcs, egy kis nasi és ásványvíz is.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:00-16.00-ig tart, azonban reggel 7:00-től és délután 17:00-ig ügyeletet biztosítunk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés