LCF Kids Club angol tábor Békásmegyeren
LCF Kids Club angol tábor Békásmegyeren
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1039 Budapest, Víziorgona utca 2
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706285850
+36709317497
Napközis ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-8
Turnusok
2023. jún 26, hétfő - 2023. jún 30, péntek (5 nap) Űrhajós MEGTELT
2023. júl 3, hétfő - 2023. júl 7, péntek (5 nap) Ősember MEGTELT
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
https://www.lcfclubs.hu/iskola/lcf-kids-clubs---budapest-iii/16/ https://www.lcfclubs.hu/tabor/nyari-taborok-iii-kerulet-es-kornyeke/307/
Leírás
LCF Kids Club angol tábor ovisoknak és iskolásoknak

Az ovis és kisiskolás gyerekek ezekben a táborainkban egy különleges, számukra sokszor új „birodalmat” fedeznek fel, hiszen egy képzeletbeli utazásra visszük őket különböző izgalmas világokba. Egy-egy téma kreatív feldolgozásával a gyerekek nem csak az angol tudásukat fejlesztik, hanem nagyon sok új, hasznos dolgot is megtanulnak.

A tematikus táborok célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. Leköti őket az új, különleges és izgalmas téma, így szinte észre sem veszik, milyen sokat megtanulnak angolul.
Természetesen ezekben a táborokban is hűek maradunk az LCF Kids Club alapelveihez, és bármiről szóljon is a táborunk, a hangsúly mindig az életszerű, mindennapi helyzetekben használható angol szókincs, nyelvtudás fejlesztésén van.

A Vízi Oviban tartott táborainkban egy teljes csoportszobát megkapunk a hétre, egy elkülönített udvarrésszel, amit csak mi használunk.

Napjainkat mindig egy közös angolos tornával kezdjük kint az udvaron, amit követően két játékos, vidám angol foglalkozás következik a délelőtt folyamán. Délután a csendespihenőkre angol mesékkel készülünk, utána pedig minden nap kézműveskedünk is egy kicsit.
A délutánok további részében még egy rövidebb angol foglalkozás mellett, játszunk sokat az udvaron és még kincskeresésben is részt veszünk.
Napi háromszori étkezés mellett, egész nap lesz nálunk gyümölcs, egy kis nasi és ásványvíz is.

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 8:00-16.00-ig tart, azonban reggel 7:15-től és délután 17:00-ig ügyeletet biztosítunk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés