LCF Kids Club angol tábor Szentendrén
LCF Kids Club angol tábor Szentendrén
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2000 Szentendre, Kálvária út 16
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706285850
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény, 10% hozd magaddal a barátod kedvezmény (barátonként 10%, melynek 50% lehet a maximuma)
Ajánlott életkor
4-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
William’s Fun English All Inclusive Kids Club angol tábor ovisoknak és iskolásoknak


Miről szól az All Inclusive Kids Club Angol Tábor?

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal!
Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Hogy miért? És miért All Inclusive?

Ezt a kifejezést általában olyan nyaralásoknál használjuk, amelyek mindent magukban foglalnak, éppúgy, mint a mi táborunk, ahol az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban az ovis és iskolás gyerekek nyelvi foglalkozásai tudásszintjüknek és életkoruknak megfelelően saját csoportvezetővel folynak, a délután folyamán pedig közösen mérjük össze megszerzett tudásunkat az egyes vetélkedőkön, vagy készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket. A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna, valamint desszert, gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk! Minden idei táborozónk egy Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba!

Mely korosztályoknak ajánljuk ezt a tábort?

Az óvodáskorúaktól (4 éves) egészen a 12 éves gyerekekig szuper programokkal várjuk a táborozókat!

Mit jelent az, hogy napközis a tábor?

A tábori program hétfőtől péntekig, minden nap 7.30-16.30-ig tart, azonban szükség esetén reggel 7:00-től délután 17:00-ig ügyeletet tartunk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés