Saturday School- angol kézműves tábor - Érd

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2030 Érd, Felső u 8.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706008946
Napközis ár
32 000 Ft
Napi tábor ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
5-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mi, akik a Pile Fejlesztő Központot alapítottuk és csináljuk alapvetően Anyukák vagyunk, pont mint Ön, aki tábort keres. És mi is kerestünk valami újat, megoldást, segítséget , lehetőségeket gyerekeinknek. Anyukák közössége vagyunk, akik nagyot álmodtak és összefogtak. Összetették a tudásukat- tapasztalatukat, összeszedtek egy profi csapatot és megalapították ezt a központot, ahol a gyerekek és szüleik is együtt fejlődhetnek. Célunk, hogy professzionális preventív illetve fejlesztő foglalkozásokat nyújtsunk, akár egyéni akár kiscsoportos formában. De hisszük azt is, hogy a gyerekek érzelmi fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint a testi fejlődés és sokszor (többször , mint gondolnánk) egy- egy tanulási- vagy beszédprobléma hátterében valamilyen lelki ok áll. Ha e lelki ok megkeresésével és oldásával kezdjük vagy azt is integráljuk, akkor a problémás terület fejlesztése is könnyebben, gyorsabban mehet. Ebben kínálunk mi komplex megoldást a módszerek integrálásával. Saturday School egész évben zajló programját az hívta életre, hogy gyerekeinken láttuk mennyire nehéz és unalmas a hagyományos nyelvtanulás ugyanakkor játékosan, anyanyelvi környezetben mindez megy egy szempillantás alatt. Így keretünk valakit, akik egyéniségével megfog, játékosságával rabul ejt, kreativitásával lenyűgöz mindezt angolul. Így találkoztunk Alex-al :) My name is Alex Reyes, I was born and raised in Mexico, aside for 3 years that I spent in the United States. I have been studying and working in Budapest for a year, and I think it's a wonderful city. I study sociology and work with kids. The experience i had with children before was through volunteering at orphanages, giving workshops to kids, and I learned a lot about respect, empathy and affection from them. I love playing and teaching kids new things, as well as learning from them constantly.
Leírás
ANGOL  kreatív, játékos tábor (8.00-17.00) családias anyanyelvi környezetben Érden. ( Green POny angol óvoda területén)Anyanyelvi tanár/ nincs magyar szó,használható szókincs a hét folyamán.
Játékok, alkotás, vidámság egész nap. A gyerekek az angol nyelvi környezetben szinte észrevétlen szívják magukba a szavakat és kifejezéseket.
    
Időpontok :     06.27-07.01., 2016.07.18-22.    2016.07.25-29.
  
Az ár tartalmazza a napi 3x étkezést és a tábor során használt anyagokat. A foglalkozások 9 órakor kezdődnek és 15 óráig tartanak. A gyerekeknek 8-17 között felügyeletet és játékot biztosítunk. A hatékonyság érdekében az adott héten  táborozók létszámát 6 főben maximalizáljuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés