SpeakOut Angol Tábor a Balatonon
SpeakOut Angol Tábor a Balatonon
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8360 Keszthely, Mártírok útja 1
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309963046
Bentlakásos ár
75 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya
Ajánlott életkor
15-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A SpeakOut tábort a FÉK - Fiatalok az Élet Küszöbén keresztény diákszervezet teljes állású munkatársai és az önkéntes csapatunk szervezi. A tábort 1993 óta tartjuk meg, így rengeteg tapasztalat van a hátunk mögött. FÉK oktatási prog­ram és mozgalom küldetése az, hogy elősegítse a fiatalok „egészséges felnőtté” válását, s így hozzájáruljon a jövő generációk tartalmasabb, teljesebb életéhez és egy élhetőbb társadalom létrejöttéhez. Ezért hoztuk létre a SpeakOut angol tábort is. Egy olyan közeget szerettünk volna megalkotni, ahol a diákok egy hasznos és értékes képesség, az angol nyelvtudás fejlesztése mellett, olyan értékekkel és élményekkel gazdagodhatnak amik remélhetőleg hatással lesznek a tábor utáni hétköznapjaikra is.
Leírás
A SpeakOut egy színes programokkal teli, beszédközpontú angol tábor, ahol anyanyelvű fiatalokkal gyakorolhatod a nyelvtudásod. A tábor helyszíne a Keszthelyi VSZK kollégium, ami 5 perc sétára van a Balaton parttól, így egy remek nyári élményt biztosít egy biztonságos környezetben. Az ár tartalmazza a szállás árát és napi háromszoros étkezést a teljes időtartalomra.

Milyen programok lesznek?
A hét során a legkülönbözőbb és szinesebb programokon vehetsz részt kis csoportban és nagy csoportban egyaránt. Az amerikai kultúresten belecsöppensz kölünböző szeleteibe a kultúrának és te lehetsz a nyugat hőse vagy éppenséggel a keleti part szörföse. A sportnap sokak kedvence a csoportos sportokkal illetve a baseballal és a frizbi focival. De egyértleműen a diákok kedvence a Staff Hunt, amikor a táborozóknak kell levadászniuk a táborvezetőket a városban és a parton akik a legkölünbözőbb jelmezekben próbálnak elbújni, vagy éppenséggel kitűnni a tömegből. Emelett majdnem minden délutánt együtt töltöd az amerikai tutoroddal és a parton beszélgetve fejlődsz a nyelvtudásodban.

Kiknek szól a Speak Out?
Olyan 15 és 22 év közötti fiataloknak, akik szeretnék a gyakorlatba ültetni a már meglévő (legalább alapszintű) angol tudásukat, egy beszédkészséget fejlesztő környezetben. Nálunk nem a nyelvtani tudás a legfontosabb, hanem az, hogy akarj megszólalni angolul. Ha ez a hozzáállásod, akkor rengeteget fog segíteni neked a tábor!

Korábbi táborozóink mondták:

"Az elmúlt héten  részt vehettem életem eddigi legjobb táborában, ami nem csak azért volt jó, mert angolul tanulhattam, hanem azért is mert nagyon sok új barátra tettem szert, amerikaiakra és magyarokra egyaránt. Mikor megérkeztünk, màr akkor is hatalmas üdvrivalgás fogadott és ez csak a kezdete volt annak a sok mókának és nevetésnek, amivel a hét során bombáztak minket."

"Mikor odamentem semmit de semmit nem tudtam a táborról csak amit a neten olvastam. Nem vittem magammal senkit szóval borzasztóan izgultam, nem tudtam mire számítsak. Azonban amint átléptem a kollégium kapuját minden félelmem elszállt. Nem tudnám végig mondani a tábor összes apró részletét, hogy miért tetszett, de egészen egyszerűen minden pillanatát élveztem. A rengeteg program, a vidám hangulat azok a JÓ emberek ( nem is értettem hogy lehet egy helyre összeszedni ennyi csodálatos embert) ezek mind felejthetetlen pillanatokat szereztek nekem."

"Bevallom, kicsit félve léptem be a tábor területére, de amikor mindenki elkezdett tapsolni és éljenezni, a félelmem egy szempillantás alatt elpárolgott. Mindannyiótok annyira kedves és közvetlen volt, hogy egy másodpercre sem éreztem magam egyedül."
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Az egyik legjobb nyári táborélményem! Nagyon sok új embert megismertem, magyarokat és amerikaiakat egyaránt. Sokat segített az az angol beszédkészség gyakorlásában, emellett rengeteg élményben volt részem és kedves emlékeket is szereztem. Az egyetlen negatívuma, hogy nagyon hamar elszállt az a röpke hét.
Legjobb tábor, ahol valaha voltam. Sok jó dolgot csináltunk, az amerikaiak nagyon jó fejek, és sok mindenről lehet velük beszélgetni. Keszthely gyönyörű, közel van a parthoz. Az odaút is nagyon egyszerű volt, a tábor egyébként családias, és laza. Mindenkinek nagyon ajánlom!
Már egy hét is felér egy intenzív nyelvtanfolyammal,két hét alatt pedig jobb lett az angolom,mint valaha volt.Az első héten annyira jól éreztem magam,hogy kihasználtam a lehetőséget,hogy idén leheett jönni mégegy hétre.
Életre szóló élményekben volt részem,és nagyon mély barátságokat kötöttem. A táboroztatóinkkal nagyon bensőséges viszonyba lettem,mindenki nagyon aranyos,segítőkész,és bármikor lehetett rájuk számítani,a tartalmas napirendünk és a sok sok élmény szervezése mellett mindig jutott idejük arra az amerikaiaknak,hogy beszélgessenek velünk,sőt,kifejezetten kerestek minket hogy beszélgessünk velük.
Egyáltalán nem unatkoztam a táborban,és egy életre megjegyeztem azt a sok szeretetet amit adtak nekünk a felsorolhatatlan mennyiségű élmény mellett.
Szívből ajánlom mindenkinek ezt a tábort,itt semmitől nem kell félni,és és itt minden lehetséges!
Azt sem szabad elfelejteni,hogy rengeteg útravalót kaptam a táborban,és azt érzem,hogy a táboroztatóink maximálisan figyeltek ránk,és megváltoztatták az életem.Érettebbé váltam a tábornak köszönhetően,de ez a táboroztatóink nélkül nem ment volna,kívánom Nekik,hogy okozzanak sok-sok fiatalnak ilyen "jobb lett az életem mint ami eddig volt"érzést.
Nagyon fog hiányozni minden!
Dear future campers,you should try Speak Out!!!