Spielkiste - Játékláda német nyelvű színjátszó
Spielkiste - Játékláda német nyelvű színjátszó
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Petur u. 7.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény ugyanazon táborban
Ajánlott életkor
7-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Galai Mária vagyok, magyartanár, drámapedagógus. 18 évet éltem Németországban, ahol magyar és német nyelvet tanítottam gyerekeknek, felnőtteknek. Általános iskolákban tartottam 5 éven át német nyelven német anyanyelvű gyerekeknek színházi szakköröket. Csoportjaim minden évben felléptek iskolai rendezvényeken, városi színjátszó fesztiválokon. Németországi tapasztalataimat, gyakorlatomat szeretném itthon is továbbadni. Színházi játékos módszeremmel járulok hozzá a magyar gyerekek német nyelvismeretének fejlesztéséhez.
Leírás
SPIELKISTE – JÁTÉKLÁDA
Augusztus 7-11.
        
Német nyelvű színjátszó tábor 8-13 éveseknek.

Játssz színházzal nyelvet! – Spiel mit Theater Sprache! A gyerekek a színház világában játékosan bővíthetik német nyelvtudásukat. Közösen rendezünk meg egy német nyelvű színdarabot, amit a tábor végén bemutatunk a szülőknek. A résztvevők nyelvi szintjüknek megfelelő nehézségű szövegeket kapnak, így kezdők és haladók jól tudnak együtt alkotni. A tábor többi elfoglaltságát – az ebédet, a szabadban való játékot – szintén németül élhetik át a gyerekek.

Részvételi díj: 23 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Galai Mária drámatanár (+36 70 705 3304, galaimaria89@gmail.com)

Általános tudnivalók:

A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira finom pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben, uzsonnára szendvics. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
A jelentkezés módja: a Wekerlei Kultúrházban személyesen 10 000 Ft előleg befizetésével, melyre 2017. április 3-tól nyílik lehetőség.

A Wekerlei Kultúrház július 24. és augusztus 6. között ZÁRVA tart, ezért az augusztus 7-én kezdődő táborra a részvételi díj második részletét legkésőbb július 21-ig várjuk!
A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely átvehető személyesen a kultúrházban, vagy letölthető: itt

Testvérkedvezmény a táborokra: 2 000 Ft, mely a testvérnek jár, amennyiben ugyanabban a táborban vesz részt.

A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni, amennyiben a tábor első napjáig ezt az igényt jelzik. A tábor megkezdése után már nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés