Tarkabarka angol napközis tábor Disney mesékkel

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6200 Kiskőrös, Szarvas u. 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303832199
Napközis ár
18 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Menjünk moziba! Mindenki szereti a Disney filmeket, gyermek vagy felnőtt. Nézzünk meg és dolgozzunk fel minden nap egy filmet angolul! Énekeljük el a legnépszerűbb betétdalokat, játsszuk el a jeleneteinket! A filmek között lányok és fiúk, kicsik és nagyok is találnak kedvükre valót. A popcorn és jókedv garantált! Várunk mindenkit!
Egy hét csupa játék, vidámság, ismeretszerzés és ügyességfejlesztés, hangolódás az angol nyelvre játékosan! Minden nap 800-1000-ig gyülekezés és reggeli, majd 1000-1200-ig játékos ismeretszerzés angol nyelven. Ebéd és egy kis pihenő után 1400-1530-ig ismét munkával töltik az időt a gyerekek, majd 1530-1630-ig uzsonnázunk és újra a felhőtlen játéké a fő szerep. Jó idő esetén strandolást, fagyizást is tervezünk.

A részvételi díj a szakmai vezetést, a napi háromszori étkezést, anyag-költséget, fagyizást, a strandbelépőt és a játszóházi tevékenységeket is tartalmazza.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés