"American Summer Camp Hungary" nemzetközi tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36202113448
Bentlakásos ár
255 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
20.000 Ft kedvezmény testvéreknek és visszatérő táborlakóknak
Ajánlott életkor
12-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője a gyermekek oktatásával foglalkozó Renessaince Alapítvány. A tábor counsellorjai (a gyerekeket angolul oktató és rájuk vigyázó fiatalok) amerikai egyetemisták, illetve angol nyelvtanárok. A lovaglásban és lovas-oktatásban partnerünk a Piliscsaba-Garancsliget vezető lovardája, az Erdős Major Lovasklub. Minden további sportot (strand röplabda, amerikai foci, bubble ball, bika lovaglás, vizi sportok) saját területünkön biztosítjuk táborlakóink részére.
Leírás
Budapesttől 24 kilométerre lévő, hatalmas fenyőerdővel körülvett 1 hektáros parkban álló kastély lesz 2020. évi nyári nemzetközi táborunk helyszíne.
Négyágyas, légkondicionált szobákban lakunk, minden apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.
Az angol nyelv tanulása és a magabiztos beszédkészség fejlesztése mellett fő célunk az amerikai kultúra, sportok, szokások és ételek megismertetése és megszerettetése táborlakóinkkal. Egy héten kb 100 aktív angolórán veszünk részt.
A nemzetközi tábor végén kézzelfogható nyelvi fejlődést fogunk bemutatni a szülők részére.
Megtanulhatunk lovagolni, amerikai focit játszani, bubble ballt játszunk és bikán lovagolunk, játszunk a homokos strandröplabda pályánkon, víz alatti jégkorongot játszunk a fűtött úszómedencében, vagy egyszerűen csak strandolunk és élvezzük a jacuzzit.
Léghoki, tollaslabda, pingpong, vízilabda, vagy capture the flag játék is a mindennapos elfoglaltságaink része.
Esténként a tábortűz mellett pillecukrot sütünk, vagy a chill teraszon karaokizunk, talent night-ot tartunk, vagy kedvenc amerikai filmjeinket nézve fejlesztjük a kiejtésünket.
Minden héten amerika nagyon finom ételeit főzzük a táborlakóknak, akik a kedvenc amerikai ételeik elkészítésében részt is vehetnek.
A tábori regisztráció egyetlen előfeltétele a legalább alapszintű angol nyelvtudás, mivel a táborban kizárólag angolul beszélünk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés