"American Summer Camp Hungary" nemzetközi tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36202113448
Bentlakásos ár
235 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
20.000 Ft Early Bird kedvezmény; 20.000 Ft kedvezmény testvéreknek, barátoknak, visszatérő táborlakóknak és a második hétre
Ajánlott életkor
11-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője a gyermekek oktatásával foglalkozó Renessaince Alapítvány. A tábor mentorai (a gyerekeket angolul oktató és rájuk vigyázó fiatalok) amerikai egyetemista önkéntesek, illetve az angol nyelvet magas szinten beszélő bölcsész és gazdasági szakos magyar egyetemi hallgatók. A lovaglásban és lovas-oktatásban partnerünk a Piliscsaba-Garancsliget vezető lovardája, tenisz oktatásban partnerünk a Tinnyei Teniszklub. Minden további sportot (strand röplabda, amerikai foci, vizi sportok) saját területünkön biztosítjuk táborlakóink részére.
Leírás
Budapesttől 24 kilométerre lévő, hatalmas fenyőerdővel körülvett 1 hektáros parkban álló kastély lesz 2019. évi nyári nemzetközi táborunk helyszíne.
Négyágyas, légkondicionált szobákban lakunk, minden apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.
Az angol nyelv tanulása és a magabiztos beszédkészség fejlesztése mellett fő célunk az amerikai kultúra, sportok, szokások és ételek megismertetése és megszerettetése táborlakóinkkal. Egy héten kb 100 aktív angolórán veszünk részt.
A nemzetközi tábor végén kézzelfogható nyelvi fejlődést fogunk bemutatni a szülők részére.
Megtanulhatunk lovagolni, teniszezni és amerikai focit játszani, játszunk a homokos strandröplabda pályánkon, víz alatti jégkorongot játszunk a fűtött úszómedencében, vagy egyszerűen csak strandolunk és élvezzük a jacuzzit.
Léghoki, tollaslabda, pingpong, vízilabda, vagy capture the flag játék is a mindennapos elfoglaltságaink része.
Esténként a tábortűz mellett pillecukrot sütünk, vagy a chill teraszon karaokizunk, talent night-ot tartunk, vagy kedvenc amerikai filmjeinket nézve fejlesztjük a kiejtésünket.
Minden tematikus héten az aktuális amerikai város vagy állam jellegzetes, nagyon finom ételeit főzzük a táborlakóknak, akik a kedvenc amerikai ételeik elkészítésében részt is vehetnek.
A tábori regisztráció egyetlen előfeltétele a legalább alapszintű angol nyelvtudás, mivel a táborban kizárólag angolul beszélünk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés