Kecskevilág napközis tábor
Kecskevilág napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2045 Törökbálint, Idamajor 20. (Érd - Parkváros felől megközelíthető)
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203908906
Napközis ár
32 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
testvéreknek 2500 Ft kedvezmény
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Kecskevilág egy családi gazdaság Törökbálint határában, ahol ahogy a neve is mutatja elsősorban tejhasznú kecsék tartásával foglalkozunk, de vannak disznóink, birkáink, tyúkjaink, kacsáink, libáink, nyulaink és két póni is. A sok sok állat mellett pedig 3 gyerkőcöt is nevelünk. A gyerekeknek sok olyan játékot mutatunk amit akkor is lehet játszani, ha nincsenek eszközeink, kipróbálni a kecskék fejését, megkóstolni a frissen fejt tejet, megnézni hogyan készül a sajt, elkészíteni egy saját sajtot. Elmenni kavicsokat gyűjteni, aztán a kavicsokat megfesteni, végül a megfestett kavicsok segítségével történeteket mesélni. Ha nincs nagy meleg kenyeret sütni, ha nagy meleg van inkább számháborúzni az árnyas fák alatt. Egy szóval igazi nyári élményeket szeretnénk mutatni a gyerekeknek úgy hogy legyen idejük a szabad játékra is, és hogy minél több közösségi élményt szerezzenek, hogy lássák együtt játszani jó! Ha a gyermeked szereti az állatokat, és szeretnéd, ha igazi nyári élményekben legyen része hozd el hozzánk. Képeket a tavalyi táborokról itt találtok. http://www.kecskevilag.hu/galeria/20/taborok-2016 a 2015-ös táborokról pedig ide kattintva találtok képeket: http://www.kecskevilag.hu/galeria/13/nyari-taborok-2015
Leírás
Amit kínálunk:
- sok sok mozgás a szabadban
- ismerkedés az állatokkal, gida simogatás
- mindenki kipróbálhatja a fejést, sajtkészítést, legeltetést
- kézműves foglalkozások
- hagyományos játékok (zsákban futás, kötél húzás, szöcske vadászat, bálán ugrálás stb)
- bunker építés, számháború, gyilkosos játék stb.
- kirándulás a közeli erdőkbe, nagy meleg esetén medence építés szalmabálából és persze fürdés :o))
- minden héten lehetőség a lovaglás kipróbálására
- reggel fél 8-től délután 17:00-ig, de abszolút rugalmasak vagyunk és a fejés napján 18:30-ig tart a program

A helyszín az M7-es érdi lehajtójától csupán pár perc, és Törökbálint felől is könnyen megközelíthető a www.kecskevilag.hu oldalon talál részletes térképet az odajutáshoz.

Programjaink elsősorban a 7-12 éves korosztálynak szólnak, így elsősorban őket várjuk a táborunkba (írni-olvasni tudókat, mert sok olyan játékunk van - pl. számháború -, ami óvodásokkal nem játszható)

A turnusok hétfőtől - péntekig 5 napon át tartanak, tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk, glutén, laktóz egyéb speciális diétán lévő gyereket is tudunk fogadni.

Egy turnust akkor tudunk indítani, ha legalább 10 gyermek jelentkezik, de maximum 25 főt tudunk fogadni. Jelentkezni  e-mailen az info@kecskevilag.hu címen tudtok, válasz üzenetben pedig tudatunk veled minden további tudnivalót.


A tábor ára, mely magában foglalja az étkezéseket, a foglalkozásokat, az elkészített sajtokat 32.500 Ft/fő, ha testvérek együtt jelentkeznek akkor 2500 Ft kedvezményt kapnak.

Amiben biztos lehetsz, a gyerekeknek sok olyan játékot mutatunk amit akkor is lehet játszani, ha nincsenek eszközeink, hogy együtt játszani jó. Hogy egy darab kötél, vagy két dobó kocka meg egy pohár egész délutánra kínálhat tartalmas szórakozást, ha van akivel lehet együtt játszani.
Versenyezni, hogy ki hány szöcskét tud fogni, kipróbálni a kecskék fejését, megkóstolni a frissen fejt tejet, megnézni hogyan készül a sajt, elkészíteni egy saját sajtot. Elmenni kavicsokat gyűjteni, aztán a kavicsokat megfesteni, végül a megfestett kavicsok segítségével történeteket mesélni. Ha nincs nagy meleg kenyeret sütni, ha nagy meleg van inkább számháborúzni az árnyas fák alatt. Egy szóval igazi nyári élményeket szeretnénk mutatni a gyerekeknek úgy hogy legyen idejük a szabad játékra is, és hogy minél több közösségi élményt szerezzenek, hogy lássák együtt játszani jó! A gyerekek felügyeletét kisgyerekes szülők mellett nagyon lelkes leendők óvónénik fogják ellátni. Ha a gyermeked szereti az állatokat, és szeretnéd, ha igazi nyári élményekben legyen része hozd el hozzánk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A legszuperebb és legkedvesebb csapat, fantasztikus vezetővel! :)
Minden gyermeknek csak ajánlani tudom, ha egy marha nagyot szeretnének bandázni és szórakozni a nyáron! :)
A nagy melegben való fürdőzés a "wellness" nálunk tavaly mindent vitt! :D :D