Napközis tábor - Seholsziget élménypark
Napközis tábor - Seholsziget élménypark
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2610 Nőtincs, Diófa u. 41
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203292422
+36304438184
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Itt a nyár, elkezdődött a szünidő a gyermekek számára. Sajnos azonban a szülő legtöbbször nem tud kivenni 2 hónapot szabadságként, és a gyermek(ek) elhelyezése sem mindig megoldott. Erre kínálunk alternatívát nyári napközis táborunkkal.

Gyermekét saját szervezésben a reggeli órákban busszal elhozzuk a Seholszigetre, ahol képzett pedagógusok felügyelete alatt tölthetik a napot, majd délután gondoskodunk a hazaútról is.

A parkban töltött idő alatt egyszeri meleg étkezést biztosítunk, melyet a tábor díj szintén tartalmaz.

A tábort adott hétre csak akkor tudjuk indítani, ha a minimális 20 fő jelentkező számot elérjük. Hogy megkönnyítsük a választást, az adott hetek után folyamatosan feltüntetjük az aktuális jelentkezők számát. Természetesen akár több hét is megjelölhető.

A táboroztatás részleteiről:
7:30 - kor Winkler Ibolya óvónő várja majd a gyermekeket Budapesten, a Homoktövis Általános Iskola előtt.
(IV. kerület, Homoktövis utca 100.)
A busz az iskola elől 7:45-kor indul el, és 8:00-kor várja a gyermekeket a Dunakeszi Auchan áruház parkolójában.
Ezután 8:20 perckor érkezik meg Vácra, ahol a buszpályaudvaron lesz a gyülekező. Előreláthatóan 8:45-re érkeznek a kicsik Nőtincsre, a Seholsziget Élményparkba.

Winkler Ibolya óvónő mellett a parkon belül is szakképzett kollégák, és változatos programok segítenek a sokoldalú fejlesztésben. Sport-, ügyességi-, lovas, íjász, kézműves foglalkozások, valamint az állatok és a természet világa a hagyományok őrzésével fűszerezve teszi felejthetetlenné a táborozóknak az idei nyarat. Rossz idő esetén minden programot fedett helyen is garantálni tudunk.
Az élmények akár 4 keréken is érkezhetnek, hiszen lovas kocsi és élményvonat is útnak indul igény esetén. Saját konyhánk napi háromszori étkezéssel várja a táborozókat. Hideg tízórai és uzsonna, valamint meleg ebéd készül majd.

A nap végén az autóbusz 16:15 –kor indul el a parkból és 16:30 percre érkezik meg Vácra. A reggeli induláshoz hasonlóan 16:50 körül ér újra a Dunakeszi Auchan parkolójába. Ezeknél a megállóknál számítunk a szülők pontos megjelenésére.
A Homoktövis Általános Iskola végállomásánál várhatóan 17:05- 17:20 –ig Winkler Ibolya óvónő ügyel a gyermekekre és várja a kicsikkel együtt a szülőket.

Egy - egy turnus hétfőtől péntekig tart, a teljes költség 30 000 Ft.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés