Szilvásváradi tánc tábor
Szilvásváradi tánc tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305485465
Bentlakásos ár
30 800 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Szállás:
-    Szilvásvárad központjában található, frekventált helyen lévő Ifjúsági Szálloda turistaszállójában leszünk elszállásolva.. A Szalajka patak két ágában fekszik, és ősi fenyőfák veszik körül.
-    3-6-és egy 20 fős szoba áll rendelkezésünkre,   A szálloda pár éve lett teljesen felújítva. Emeletes ágyak vannak a szobákban, külön van fiú és lány vizesblokk. A turistaház előtt fapadok és faasztalok találhatóak. Szolgáltatás: 24 órás portaszolgálat, biliárd és csocsózási lehetőség, minden folyosón hűtőszekrény.
-    Napi 3 X-i étkezés a hotel saját éttermében.

Program:

1.    nap: Megérkezés, kipakolás- tábori szabályok ismertetése-tábor körbejárása. Ebéd, délután tánc óra, majd ismerkedős játékok és feladatok. Este séta Szilvásváradon, fagyizás, vacsora. pizsama buli.

2.    nap: Reggeli. Indulás az Erdei kisvasúthoz. A vasúttal fölmegyünk a Fátyol vízesésig. Onnan gyalog tovább az Ősemberbarlanghoz. A vissza úton megnézzük az erdei múzeumot ,ahol állatokat láthatnak a gyerekek elkerítve. Muflont és őzgidákat. Innen irány a pisztrángos halastó. Ebédet csomagoltatni fogunk a hotelben. Vacsorára érkezünk vissza.

3.    nap: Reggeli után elindulunk a Ménesudvarba, a szálláshelytől 15 perc séta. A ménesistállóban láthatjuk a lovakat,majd ki is fogják őket hajtani. Körbevezetnek bennünket a területen. Ezután  lehet majd választani,hogy lovagolni vagy lovas kocsikázni szeretnél. Ha idő marad,akkor mindkettőre van lehetőség. lovaglás csak lovaglószáron. Lesz egy film vetítés is,ami a megszületendő kiscsikónak az életéről szól,hogyan nő fel és fogadja be a ménes . Visszaérkezés ebédre,majd délutáni tánc óra. Este lovas buli és lovas vetélkedő.

4.    nap: Tánc nap. A tánc és a pihenés jegyében telik. Készülődés a tánc versenyre, tábori koreográfiák ismétlése. Kézműves foglalkozás és vetélkedők. A tábor területén maradunk,illetve ha valamelyik nap időjárás miatt felborulna,akkor ezzel a nappal cserélődik.

5.    nap: Kalandpark –napja. A kalandpark is közel van hozzánk. 1 órás kalandpark jegyet kap mindenki. Egy képzett oktató lesz fenn és egy vigyázó lent. Mindenkinek kötelező az alap pályán előtte oktatáson részt venni. Felszerelés és szakszerű öltözetet biztosítanak számunkra. Nem kell félni tőle,esetleg,ha mégsem szeretnél pályát mászni,akkor lehetőség van addig trambulinozásra vagy íjászatra. Délután természetesen tánc lesz. Este pedig bogrács partyval és táncversennyel zárjuk az estét.

6.    nap: Reggeli után haza utazás
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés