Túrkevei ökotábor

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 5420 Túrkeve, Ecsehi utca 22.
Kategóriák
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3656361505
Bentlakásos ár
24 000 Ft
Napközis ár
15 000 Ft
Napi tábor ár
4 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Fekete István Oktatóközpont  Túrkeve központjától nem túl távol a Túrkevei Véderdőben fekszik. Központunkban több tematikus tábor indul már évek óta. Kézműves házunkba megtanulhatják a gyerekek pl. a korongozás rejtelmeit, fedett lovardánk rossz idő esetén is lehetőséget ad a lovaglásra. Legújabb HAGGS játszóterünk biztonságot és mozgásteret nyújt a gyerekeknek. A véderdő és a rajta található mezítlábas geológiai tanösvény, lehetőséget ad a természet működésének megismerésére. Rossz idő esetén játszóházunkban a napi kötelező mozgás is megoldott. Előadónk és galériánkban több érdekes tudnivalóval ismerkedhetnek meg játszva a gyerkőcök. A táboraink általában napközis rendszerben indulnak, a bent alvás sátorban történik. Természetesen eső esetén fedett helyet tudunk biztosítani.
Sátor táborainkban esti programok: éjszakai tanösvénytúra, csillag les, bátorságpróba. Általában 15-20 fős turnusok indulnak, a felügyelők korosztálytól függően 3-4 fő állandó + aktuális programvezetők A tábor részleteiről e-mailben kaphatnak részletes tájékoztatást.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés