Vadkaland felfedezőtábor a Gemenci erdőben
Vadkaland felfedezőtábor a Gemenci erdőben
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7142 Pörböly, Bajai út 100.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3674491483
Bentlakásos ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor programjai között szerepel madármegfigyelés, hajnali vadles, növényismeret, éjszakai túra és denevérdetektorozás, tájékozódási- és térképolvasási ismeretek, vadlétszám becslés, kézműveskedés.
A Vadkaland felfedezőtáborban hivatásos erdészek és túravezetők közreműködésével gyalog, kerékpáron, túrakenuval, erdei vasúttal és lovasfogattal járják be és ismerik meg a Gemenci erdőt a táborozók.
A Duna-ártér ligeterdőkkel borított területe hazánk legszebb természeti tájai közé tartozik. A Gemenci erdő a víz közelségének köszönheti egyedülálló szépségét.
Magyarország legnagyobb ártéri erdeje, amely európai viszonylatban is egyedülálló, a Gemenc Zrt. vagyonkezelésében van. A társaság fontos feladatának tekinti a fiatalok környezettudatos, a természet szeretetére való nevelését, melynek során a természet megismerőivé és védelmezőivé válnak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés