ZOO tábor Gyöngyös
ZOO tábor Gyöngyös
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3200 Gyöngyös, Damjanich út 31.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3637503035
+36306551456
Napközis ár
22 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Állatkertünk évről-évre fogad táborozó kisiskolásokat. A táborozás során a gyerekek a helyszinen szerezhetnek tapasztalatot az állatok gondozásáról. Persze az állatokkal kapcsolatos sok-sok ismeretanyag befogadása fárasztó agymunka. A tanulás közben a gyerekek számos szabadtéri programmal kapcsolódhatnak ki.

2009 óta rendezzük meg minden évben a Zoo Tábort töretlen sikerrel! A város legjobb táborának neveztek minket, ahol a gyermekek nem csak tanulnak, megtanulnak felelőségteljes állattarókká válni! Mert hiszen ez a cél, mi az állatokért vagyunk és az állatok értünk, kevesebbek lennénk nélkülük!

Tábori programok

Délelőtt
A gyermekek napi lebontásba foglalkozások alkalmával megismerkednek minden állat élőhelyével, életmódjával, szaporodásával, táplálkozásával és gondozásával. Résztvesznek az állatok etetésében, illetve gondozásában - a biztonsági feltételeket mindenkor betartva és figyelembe véve! Csak olyan állathoz kerülhetnek közel ami nem jelent veszélyt számukra! A tanulás után szabad foglalkozás várja őket, minden nap lovaglás, ugrálóvárazás, körhintázás és ügyességi játékokban vesznek részt!
Délben
Közösen elfogyasztunk egy finom ebédet, majd lazítás gyanánt a sok ismeretet és az ebédet feldolgozandóan kivetítőn filmet nézünk az aznapi tananyagból!
Délután
Megírjuk a munkafüzetünket, hogy ragadjon a tananyag! Vissza kell mondani a délelőtt elhangzottakat és leírni egy szép munkafüzetbe, amit a hétvégén képekkel illusztrálva hazavisznek emlékbe! Ezután résztvesznek egy kézműves foglalkozáson, ahol állatos figurákat gyártunk minden nap, amivel szintén eldicsekedhetnek otthon. Levezetés képpen délután megpucoljuk a lovakat felnyergelünk megtanuljuk a lovaglás alapjait! A maradék kis időben - mert pillanatok alatt elrepült a nap -jön az uzsonna. Marad pár perc még szabad foglalkozásra a szülők érkezéséig, amikor lehet nyuszizni, ugrálóvárazni vagy játszóterezni!

A hét utolsó napján megkapják a heti munkájukat amit hazavisznek és büszkén mutatják a szülőknek! Péntekre maradnak a játékos persze állatos kvízjátékok, Ki-Mit-Tud amiért nyeremény jár!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés