Zölderdő Tábor
Zölderdő Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3932 Erdőbénye Bethlen Gábor u. 2-4., Bethlen Gábor u. 2-4.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304942089
Bentlakásos ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2000 Ft tesvérkedvezmény
Ajánlott életkor
11-14
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Táborvezető és szervező - Mozogi Emel (Amel): Szeretek a természetben lenni, olvasni, írni (ha van ihlet) és kötni. Két agárlánnyal osztom meg a lakásomat. Az egyik nagy kedvenc a világból: Zsófi barátnőm banánkenyere. A kreativitás az életem egyik mozgatórugója. Rajongok a gyerekekért és állítólag ők is értem. Így jellemezhetném az életemet: aktívan él és érez.
Leírás
KI? MIKOR? MENNYI?

Időpont: -
Korosztály: 11 - 14 év
Max. fő/tábor: 30 fő
Min. fő/tábor: 15 fő    
Ár/fő: 45.000 Ft
Helyszín: Erdőbénye

A jelentkezés határideje: -

Az adott turnust minimum 15 fő esetén indítjuk el. Táboraink kis létszámú (15-30 fős) közösséget fogadnak egyszerre, ahol 2,3 vagy 4 fő felnőtt vigyáz a gyerekekre. A ár tartalmazza a szállást, a napi négyszeri étkezést(reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora), a  terepi programok és az egyéb kiegészítő programok díját.
Kedvezmény: testvérek jelentkezése esetén 2.000 Ft. kedvezmény jár.

Amennyiben a tábor befizetésével kapcsolatosan bármilyen kérdésetek van, keressetek nyugodtan. A kialakult helyzet miatt igyekszünk rugalmasan kezelni a dolgokat.

KINEK AJÁNLJUK? Neked, aki szereti a természetet, neked, aki szeret játszani, neked, aki fogékony az új iránt, neked, akit érdekel a környezetvédelem/ környezettudatosság, neked, aki szeret alkotni, neked, aki megismerkedne új barátokkal és nektek, akik megosztanátok véleményeteket/ gondolataitokat a társaitokkal. Mindezt úgy, hogy egy közösség részének érezhetitek magatokat, ahol mindenki szabadon önkifejezhet és beszámolhat élményeiről.


RÓLUNK, A TÁBORRÓL ÉS A PROGRAMOKRÓL

A Zölderdő Tábor egy közösségi műhely, ahol a középpontban a közösségépítés és a környezet iránti szeretet áll. A tábor varázsát leginkább a csoportos munka adja, illetve annak eredménye, de nagy szerepet játszik az idei tábor tematikája is, a környezet megismerése. A kötetlen játékok, a közösségépítő programok, a beszélgetések, a természet megismerését szolgáló programok segítik, hogy a tervezett műhelymunka megvalósuljon.

Napközben a csoportos játékok és az élővilág megismerését szolgáló programok lesznek hangsúlyosak, mint például az erdőismereti vagy a madármegfigyelő túra. Az estéken pedig kvíz és társasjátékokra, filmvetítésekre, beszélgetésekre, vitaestekre, és tábortűz melletti mályvacukor lakmározásra készülhettek.

A HELYSZÍNRŐL ÉS A KÖRNYÉKRŐL

A táborozókat az erdőbényei Füveskert szálláshely látja vendégül, amely a Zempléni-hegység déli lábánál helyezkedik el. Az elhelyezésére, két külön bejáratú fűthető házrész áll rendelkezésre, melyek egyenként 3-3 szobával és 2-2 közös használatú fürdőszobával rendelkeznek. A szobák emeletes ágyas berendezésűek. Férőhely szerinti megoszlásuk házrészenként: 2-2 db 6 fős és 1-1 db 8 fős szoba. A szálláshelyen 40 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség. A vendégházhoz – a szállásépülettől elkülönülten – felszerelt konyha-étkező tartozik. Kültéri bográcsozáshoz, grillezéshez a tűzrakóhely és a szükséges eszközök rendelkezésre állnak. A területhez tartozó fél hektáros, fenyőfákkal tűzdelt park megfelel a táborban szervezett programok lebonyolítására. A tábor megközelítésével kapcsolatos információ itt található: http://fuveskert.hu/kapcsolat/

MIT HOZZ MAGADDAL? Készítettünk egy cucclistát, amelyet a weboldalunk alján megtalálsz meg (Zölderdő Tábor - Cucclista)

Kérdés esetén, bátran keressetek a fent megadott e-mail címen vagy telefonszámon.
Zölderdő Csapat
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés