Babó fejlesztőközpont ovis tábor
Babó fejlesztőközpont ovis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1133 Budapest, Dráva u. 17.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36206176365
Napközis ár
34 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10%
Ajánlott életkor
4-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Még nem volt gyermeked táborban, vagy csak kíváncsiak vagytok, milyen is nálunk egy szuper tábor?

Most lehetőségetek nyílik bepillantást nyerni a BABÓ Fejlesztőközpont tematikus képességfejlesztő táborsorozatának Boszorkány és varázslóképző táborába augusztus 21-24.-e között, amikor is 4.900.- forintos napi áron vehettek részt a napi programokon. Az ár tartalmazza a napi négyszeri étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) a programok, és a hozzájuk szükséges eszközök és napi 4 különféle fejlesztő foglalkozás árát, melyet szakképzett pedagógusaink és terapeutáink vezetnek, hogy gyermeked a legjobb kezekben legyen. Ha elvarázsoltuk gyerkőcödet, akár mind a négy napon is részt vehet, hogy még teljesebb képet kaphassatok Központunk mágikus táboráról, és még több fejlesztő foglalkozáson vehessen részt, mint kis varázsló vagy boszorkánytanonc.

Várunk minden 4 és 10 év közötti gyermeket, akik szeretnék kitanulni a varázsmesterség minden csínját-bínját és megismernék a kacsalábon forgó BABÓ-kastély minden apró mágikus titkát.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés