Jóga móka gyerekmódra tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6200 Kiskőrös, Szarvas u. 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303832199
Napközis ár
16 000 Ft
Ajánlott életkor
3-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A gyermekjóga foglalkozások alatt a jóga ászanákat mesébe ágyazottan, játékos formában sajátítják el a gyerekek. Cél az életkori sajátosságok figyelembe vételével a pozitív személyiségfejlesztés és a játszva jógázás megszerettetése. A foglalkozások által fejlődik a gyermekek idegrendszere, koncentrációja egyensúlyérzéke, hajlékonysága, gerincük rugalmassága, figyelme, fantáziája, lelki nyitottsága önmaguk irányításának képessége.
A jógázás 45 perces, ezt egészítjük ki az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás tudományának gyermek centrikus közvetítésével és délutáni relaxációval. Az étkezéseket a kicsikkel együtt közösen készítjük elő az egészséges életmód jegyében (az ebéd kivételével), hiszen a megtapasztalás mélyíti el igazán a megszerzett tudást. Természetesen a strandolás (nem kötelező) a hét elmaradhatatlan része.
Szükséges eszközök:
kényelmes póló és nadrág (nem farmer), cipőre nincs szükség és strandfelszerelés. Jógamatracot mi biztosítunk!
Részvételi díj: 16 000 Ft / fő, amely a napi négyszeri étkezést, fagyizást, strandbelépőt, valamint a szakmai vezetést és a játszóházi tevékenységeket, anyagköltséget tartalmazza.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés