Kalandos tábor
Kalandos tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1145 Budapest, Újvidék tér 3.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302034008
Napközis ár
44 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
4-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Célunk nem csupán az, hogy a gyerekeket lefoglaljuk. A közösen töltött idő alatt a szórakoztatás mellett értékeket adunk át. Igyekszünk frissen tartani és pallérozni az elmét és kellően átmozgatni a testet. Talán a legfontosabb információ, hogy mi élvezzük ezt. Szeretjük a gyerekeket és jól érezzük saját magunkat is a társaságukban. Kisgyermekes anyaként, tudjuk, nem mindegy, hogy kire bízod a gyermekedet. Ezért szeretnénk bemutatkozni. 44 éves vagyok, egy 16 éves örökmozgó fiú édesanyja. Hat éves korom óta sportolok, először versenyszerűen úsztam, majd a karate sportot választottam, mely mellett végleg ki is kötöttem. 6 éves korom óta karatézom. Érettségi után elvégeztem a középfokú edzői tanfolyamot, majd a Testnevelési Egyetemen a sportmenedzseri szakon diplomáztam. 18 éves korom óta foglalkozom gyerekekkel. Saját sportegyesületemben oktatok karatét. Legfiatalabb tanítványaim ovisok, de seniorok is vannak szép számmal. Emellett jelenleg rendezvényszervezéssel és egészséges táplálkozással foglalkozom.
Leírás
Hosszú nyári szünet, kevés szabadság, unatkozó gyerekek?
Válasszátok a Kalandos tábort.
Izgalmas programok, tapasztalt oktatók, évről-évre visszatérő táborozók.

Kiket várunk? A nyári táborba 4-14 éves korig várjuk a gyerekeket. A foglalkozásokat korosztályok szerinti bontásokban tartjuk.

Programok és foglalkozások: karateoktatás, angol oktatás (kedd, csütörtök), kézműves foglalkozások, íjászat,  szabadtéri játékok (számháború, akadályverseny rókavadászat), labdajátékok (foci, röpi, kidobós), csapatépítő játékok, társasjátékok.

Újdonságok: kedd és csütörtök délelőttönként külön busszal megyünk külsős programra, időjárástól függően az Elevenpark, Csupakaland Játszópark, Vácrátóti Lovarda, Tarzan Park,  Laser Force Arena.

Étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna, egész nap folyamatos folyadékpótlás, sok zöldség és gyümölcs. Ha gyermeked speciális étrendet igényel, ez is megoldható orvosi igazolással. Kérlek, ezt egy héttel előre jelezd, hogy a konyha fel tudjon készülni, másképpen nem tudjuk megoldani.

A nyári tábor napi programja:

7.00  -  8.30 érkezés
8.30  -  9.00 reggeli
9.00 - 12.30 kézműves foglalkozások, szabadtéri és vizes játékok, kedden és csütörtökön külsős programra megyünk.
12.30 - 13.00 ebéd
13.00 - 14.30 akinek szükséges csendes pihenő
14.00 - 15.15 két tudásszint szerinti csoportbontásban angol, (kedden, és csütörtökön),
íjászat,  szabadtéri játékok (számháború, akadályverseny, rókavadászat), labdajátékok (foci, röpi, kidobós), csapatépítő játékok, társasjátékok.
15.30 - 15.45 uzsonna
15.30 - 16.45 szabadtéri és labda játékok
17.00 - tábor zárás

Uzsonna után a gyerekek bármikor elvihetőek.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés