Kalandpark játszóház napközis tábor
Kalandpark játszóház napközis tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1173 Budapest, Kaszáló utca 47.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612535622
Napközis ár
21 000 Ft
Napi tábor ár
4 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya
Ajánlott életkor
4-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ötödik éve rendezzük meg játszóházunkban a nagy sikerű nyári napközis tábort. Az öt év alatt mi is sokat tanultunk, fejlődtünk és igyekeztünk minden évben egyre jobbat nyújtani a gyerekeknek.

Az öt év alatt rengeteg szülővel beszélgettünk és tudjuk, milyen gondolatok kavarognak a nyári szünet előtt az anyai-apai fejekben.

Az idei gyerektáborba egy valódi időutazásra invitáljuk a kalandra vágyó gyerekeket.
Minden héten más történelmi korba repítjük Őket, így egy hét alatt megtudhatnak, megtapasztalhatnak mindent az adott korszakról. Az első hetet az Őskorral indítjuk, a második héten az Ókor lesz a téma, és így haladunk Középkoron, Újkoron át egészen az Űrkorszakig. A hatodik héten előröl kezdődnek a korok, de mindig figyelünk arra, hogy ha van olyan gyerek, aki már volt nálunk valamelyik héten, annak is legyenek ismeretlen játékok.


Tábori napirend

A táborba már reggel 7:00-tól várjuk a gyerekeket és egészen 17:00-ig kiemelt figyelemben részesülnek a játszóházban. Ez azt jelenti, hogy a táborvezető és az Ő segítője öt óráig kizárólag a táborosokra figyel. Az sem jelent gondot, ha valaki csak 17:00 után tudja hazavinni a gyereket, hiszen a játszóház csak este nyolckor zárja be a kapuit.

Az étkezésekről

A táborban napi négy étkezést biztosítunk a gyerekeknek, (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna).
Ebédelni a játszóháztól 3 percre lévő étteremben szoktunk, ahol a gyerekek választhatnak két féle menü közül. Fontosnak tartjuk a megfelelő folyadék – és a minden napi gyümölcs és zöldségfogyasztást, ezért erre különösen figyelünk a napi menü összeállításában.

A mókás tálalásról mi gondoskodunk! :)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés