Teknősvár napközis ovistábor
Teknősvár napközis ovistábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Magvető u. 17.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202509444
Napközis ár
19 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
3-7
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Táncoló Talpak – Néptánc tábor

Szeretsz táncolni? Szeretsz játszani? Tetszik a népzene? Ha igen, itt a helyed a Néptánc táborban! Nálunk mindennap hordhatod a kedvenc kopogós cipődet és pörgős szoknyádat, kalapodat és csizmádat. A foglalkozások alatt megismerkedhetsz a néptánc alapjaival és sok magyar népi játékkal.
Balett tábor

Ugye te is ábrándoztál már arról, hogy milyen lehet egy valódi balettcipőben táncolni vagy hattyúként végiglejteni a színpadon? Tánccal szép az élet! Ha szeretnél kecsesen mozogni, játékos formában megtanulni a balett alapjait, akkor itt a helyed! NEM CSAK LÁNYOKNAK!

Kisteknősök a tanyán tábor

A világ állatszemmel. Rendhagyó találkozás reggeltől délig egy hagyományos tanya jószágaival. Csini, Lottika, Barnabás és a többiek tőletek várják a reggelit, a simogatást és a gondoskodást. Használjátok a talicskát, a lapátot, a szőrkefét és a többi érdekes szerszámot! Szerezzétek meg saját Gazdálkodó igazolványotokat!

Bogyó és Babóca tábor

Hogy kicsoda Bogyó és Babóca? Kik a barátaik? Hol laknak? Mivel töltik a napjaikat? Mindezt megtudhatod, ha velünk tartasz ezen a héten. Ezen kívül sokat mesélünk, énekelünk és megelevenítjük a mesék szereplőit.

Egyenruhások hete tábor

Kíváncsi vagy hogyan dolgoznak a mentősök, a  tűzoltók, katonák és a rendőrök? Gyere nézd meg, Te is!  NEM CSAK FIÚKNAK!  Kipróbálhatod a sok-sok mentésre szolgáló felszerelést, járművet, eszközt. A hét folyamán felkeressük a mentős, tűzoltó, katona és rendőr bácsikat.  Megtanuljuk, hogyan kerüljük el a veszélyhelyzeteket és kit hívjunk, ha baj van.

Elza és barátai tábor

Biztosan ismered Elzát, Olafot, Hans-t és Annát. Erre a hétre elvarázsolunk téged a jég birodalmába.
Játszunk, festünk, csodát teszünk, énekelünk, táncolunk. Légy részese egy hűsítő kalandnak a forró nyárban.
Indián tábor

Ha szeretnéd bebarangolni az erdőt, nyilazni, sátorozni, gyöngyözni, agyagozni, tábortüzet nézni, egy hétig szabadon játszani, és indiánként feküdni, kelni, akkor az indián táborban a helyed! Vár Téged a Sápadtarcú Teknősvár törzs!
Tenger – ész

Tenger, tó, óceán, eső, pára, harmat. Víz, víz, víz minden mennyiségben. Csónakázunk, hajóra szállunk, és tudományos kísérleteket végzünk. Ha szeretsz pacsálni, és kíváncsi vagy mennyire szeretik a „teknősök”, szeretettel várunk egy igazán vizes kalandra!

Kalózok és sellőlányok tábora

Gyere el, legyél részese egy valódi tengeri tábornak! Izgalmas és kalandos hetet tölthetsz velünk, hiszen lesz kincsvadászat, térképrajzolás, bátorságpróba és még sok-sok izgalmas kaland. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen kalóz vagy sellőlány vagy, akkor ne habozz, gyere el a Teknősvár szigetére!


Tudnivalók, árak

Tábor időpontok:
Június 15 - 19: Táncoló Talpak – Néptánc tábor
június 22 - 26: Balett tábor
Június 29 - Július 03: Kisteknősök a tanyán tábor
Július 06 -  10: Bogyó és Babóca tábor
Július 13 -  17: Egyenruhások hete tábor
Július 20 -  24: Elza és barátai tábor
Július 27 - 31: Indián tábor
Augusztus 03 - 07: Kisteknősök a tanyán tábor
Augusztus 10 - 14: Tenger – ész
Augusztus 24 - 28: Kalózok és sellőlányok tábora

A tábor nyitva tartás: 08.00 – 17.00
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés