Úszó pingvin nyári úszótábor és óvoda
Úszó pingvin nyári úszótábor és óvoda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1138 Budapest, Margitsziget Nemzeti Sportuszoda
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309408727
+36309198187
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2000
Ajánlott életkor
3-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Kedves Anyukák és Apukák !

Gyerekbarát szemléletmóddal, és sok-sok játékkal szeretnénk tartalmas nyári élményt nyújtani a 3-14 éves korú gyerekeknek, úgy hogy az úszás tanulás ne csak hatékony legyen, de örömet is okozzon. Az egészen kezdőket, és a kicsiket rengeteg játékkal szoktatjuk vízhez, és tanítgatjuk az úszás alapjait. A nagyobbakat, a haladókat tudásszint szerint osztjuk az úszásoktatás idejére csoportokba, hogy minél inkább egyénre adaptálva, a személyes igényeiknek megfelelően történjen az oktatás.
Összeszokott, évek óta együtt dolgozó szakképzett, és vidám(!) csapat vagyunk, ahol mindannyiunk legfőbb szempontja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és Ti, szülők is elégedettek legyetek velünk, és a munkánkkal.

1978-óta, minden nyáron !

Szeretettel várunk benneteket: Kaczander Ágnes,  Barabás Kiss Patrícia, és a táboros csapat.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Ez lesz a harmadik nyarunk az uszotaborban. A lanyom egesz evben azt kerdezi, hogy mikor lesz mar nyar, hogy mehessen ujra. Csupa pozitiv elmennyel jon haza nap mint nap mikozben sportol es a nap nagy reszer jo levegon tolti, jo tarsasagban. En is nyugodt vagyok, mert az oktatok nagyon profik, kedvesek es odafigyelnek a gyerekekre. Csak ajanlani tudom!