CURIOCITY Programozás, logika és kreativitás napközis tábor
CURIOCITY Programozás, logika és kreativitás napközis tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302973880
Napközis ár
29 900 Ft
Napi tábor ár
6 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Gyermekenként 1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort szervező CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház olyan nemzetközi készségfejlesztő játékmárkák magyarországi képviselője, mint a Learning Resources, Hand2Mind, Educational Insights, Brainy Band, Crayon Rocks, Mad Mattr. A tábort CURIOCITY felsőfokú végzettségű, programozás gyakorlati alkalmazásában, játékos tanításában, matematikai, logikai és kreatív játékokkal való foglalkozásokban jártas játékmesterei vezetik. Közel évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek óvodás és kisiskolás gyerekekkel való egész napos, játékos foglalkozásokban, melyekben irányított foglalkozás és szabadjáték egyaránt helyet kap.
Leírás
Szeretnéd, ha gyermeked egy héten át önfeledten játszana a szabad levegőn és úgy tanulná meg a robot programozás alapjait, hogy nem kell a számítógép monitorját bámulnia?
CURIOCITY nyári napközis táborában gyermeked több mint félszáz játékunkkal játszhat, miközben az intelligens Botley robot segítségével elsajátíthatja az előrelátó, logikus és kreatív gondolkodás alapjait.

A második generációs Botley robot saját távirányítójával programozható. Mozgásának irányítása mellett szenzorokkal rendelkezik, melynek köszönhetően IF / THEN (HA/AKKOR) feltételrendszerek építhetők programjaiba, ahogyan képes ismétlődő ciklusokat, lépés sorozatokat is kezelni. A robot akár 150 utasítást is végre tud hajtani, ami korlátlan lehetőséget ad a programozás elsajátítására.

Mi mindent játszanak a gyerekek táborunkban?

> A Botley padlórobotnak különböző akadálypályákat építünk, amin intelligens módon, a programok segítségével kell végigmennie, de dominókat is döntögetünk és rengeteg trükkös feladatot oldunk meg
> Több tucat társasjátékot mutatunk be és tanítunk meg, melyek szórakoztató módon fejlesztik a logikus, stratégiai gondolkodást
> Kreatív játékaink teljes tárházával adunk lehetőséget a mindenkiben ott rejlő alkotókedv kibontakoztatásához
> Sok-sok aktivitás (pl. programozó ugróiskola, sorversenyek) közül válogatunk, hogy emlékezetessé tegyük napot
> És persze nem maradnak el az olyan lazulós játékok sem, mint a frizbizés, bumerángozás, óriás buborékfújás, vagy a Klask illetve a Spiral Billard

Helyszín: a Tranzit Art Café fedett terasza, ahol szabad levegőn leszünk, de mégis árnyékban, védett helyen (Budapest XI. Kosztolányi Dezső tér mellett)

A tábor 5 napos, max. 10 fős csoportokban zajlik, a gyerekekkel folyamatosan 2 táborvezető foglalkozik

A foglalkozások minden nap reggel 9-kor kezdődnek és 12-ig tartanak. A gyerekeket reggel 8 órától fogadjuk és délután 1-ig kérjük elvinni.

Mit tartalmaz a tábor díja?
- tartalmas programot, személyre szabott, differenciált foglalkozásokat
- a foglalkozásokhoz a robotokat és a játékokat, ideértve a kreatív foglalkozáshoz felhasznált minőségi anyagokat
- biztonságos, higiénikus környezetet
- a gyerekek részére tízórait, 2 fogásos meleg ebédet és innivalót, melyet a Tranzit Art Café biztosít
- hazavihető napi meglepetés ajándékot
- 20%-os extra kedvezményt CURIOCITY Webáruházban augusztus 31-ig, mely bármely CURIOCITY termékre beváltható, így a táborban megismert Botley robotra is
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés