Digiscool Minecraft tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 7623 Pécs, Szabadság utca 42
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302519855
Napközis ár
34 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
testvér, barát kedvezmény 2000Ft, saját diák kedvezmény 2000Ft, orai jelentkező kedvezmény 2000Ft (június 10.-ig) Max kedvezmény 4000Ft
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Gyermekek körében a legnépszerűbb játékban modulról-modulra alkottok ehhez azonban jól kell gazdálkodni az idővel, az erőforrásokkal és figyelni kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

Minecraft Challenge táborunk egy igazi kihívás minden gyerek számára. Háziversenyek, kalandpályák, közös építkezés, red-stone szerkezetek, csapdák és sok-sok barát, vidámság.

Idén a programozó és 3D tervező kurzusainkon kiemelt téma volt a Mars meghódítása, ezért gondoltunk arra, hogy ezt nyári táborunk tematikájába is beépítjük.

Minecraft Irány a MARS táborunkban a hatalmas kihívást jelentő vörös bolygót kell benépesítenünk. Építünk űrhajót, űrbázist, megteremtjük az élethez való feltételeket a bolygón.

Hogyan termeljünk energiát?  Hogyan termesszünk növényeket? Hogyan közlekedjünk?  Mindezekre közösen keressük a válaszokat.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés