Funside programozó napközis tábor
Funside programozó napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1113 Budapest, Villányi út 14
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3619509502
+36303111746
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft
Ajánlott életkor
6-8
Első tábor éve
2007
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Villányi úti napközis nyári táborunkban 2007-es indulásunk óta tartott közel 100 turnus során több ezer gyermek fordult meg és tért vissza boldogan nyárról nyárra. 2018-ben is a megszokott módon, a teljes nyári szünetben, június 18 és augusztus 31 között 11 héten át várjuk az 5-12 éves táborozóinkat! Idén is 6 különböző játékos foglalkozás közül lehet választani hetente kettőt is. A Funside Budapest tábor már sok éve nemzetközi: magyar és angol anyanyelvű gyermekek egyaránt megfordulnak nálunk. Csapatunk gondosan válogatott, felkészült tanárokból és edzőkből áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő, 5 gyermekre 1 felnőtt arányunknak. Hagyományainknak megfelelően a nyarat idén is közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 31-én, amely minden táborozónk számára ingyenes.
Leírás
Napirend

A Funside Budapest nemzetközi napközis táborban naponta 4 foglalkozást tartunk. A programozó táborban naponta 2 óra programozás, 2 pedig angol, tenisz, kézműves, robotika vagy magyar mint idegen nyelv óra lehet, amely tetszés szerint választható ki a jelentkezéskor. A foglalkozásokon kívül nagyon sok játékot, versenyt, vetélkedőt, sportos és jelmezes játékot is szervezünk a teniszcentrum kerthelyiségében és zárt területein, hogy az egész nap vidáman teljen (bővebben lejjebb). A hét folyamán tanáraink sok fényképet is készítenek, amelyeket a turnus végén táborozóink hazavihetnek magukkal egy ajándék fotó CD formájában, így örök emlék maradhat ez a hét minden táborozónk számára!

Oktatás

Szint: kezdő (6-8 éveseknek ajánlott)

A Funside Budapest legkisebbeknek szóló programozó táborába már 6 éves kortól várjuk az informatikai eszközök iránt érdeklődő gyermekeket. A Scratch Jr. programozó platform használatához írni és olvasni sem kell tudni, hiszen a blokk-alapú, egymásba, illetve egymás után illeszthető parancsikonok segítségével már egész korán érthetővé válnak a programozás alapvető összefüggései. Az informatikai alapképzésnek is beillő táborunk egyik legnagyobb erénye mégis az, hogy a gyermekek olyan problémákkal szembesülnek a kódolás során, amelyekre leginkább a kreativitás jelent megoldást.

Táborunkban már az első foglalkozáson saját játékot programozhatnak a gyerekek, amellyel aztán játszhatnak is, mindezt kizárólag tabletek használatával. Az egy egész hetet felölelő játékos kódolás mindemellett kiváló előkészítőként szolgálhat a Funside School programozás vagy digitális alapozó tanfolyamaira is.

Elmúltál már 8 éves?
Próbáld ki 7-féle új programozó, robotika és médiatáborunkat legújabb helyszínünkön, a Gellért téren!
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Nagyobbik fiam volt itt, aki megszállott programozó és nagyon jól érezte magát, a "szakmai" rész nagyon tetszett neki én pedig örültem, hogy úgy "kockulhat", hogy ki is mozdul, mást is csinál. Az angolórák pl extrák voltak csak és ennek ellenére jól meg voltak azok is szervezve. Hátránya talán a nagy létszám, de ez nálunk nem probléma, mert Andris pillanatok alatt feltalálja magát bárhol...