HELLO WORLD modern informatikai tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2481 Velence, Tópart utca 51.
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+3615774374
Bentlakásos ár
44 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Érdekel az informatika, és úgy érzed, hogy van hozzá tehetséged? Ha határozott igen a válaszod, akkor várunk a PC World táborába, ahol egyrészt testközelből mutatjuk meg a jövő technológiáit, másrészt segítünk elsajátítani azokat a készségeket, amelyekre biztosan szükséged lesz 5-10 év múlva a mindennapokban. A táborban a legmodernebb oktatásban lehet részed, pedagógusaink és szakembereink játékos formában kalauzolnak majd el az informatika csodálatos világában, ráadásul inspiráló példaképeket és új technológiákat is megismerhetsz. Többek között hacker-kódfejtés, logikai fejtörők, robotharcok és más érdekes feladatok várnak rád az emlékezetes egy hét alatt, amely során ráadásul nem is kell folyamatosan a gép előtt ülnöd. Előképzettség nem szükséges.

A táborba a tanulás iránt legfogékonyabb 10-14 éves korosztály várjuk, akikre éjjel-nappal a megbízott pedagógus csapat fog felügyelni. Érdemes sietned, mivel az optimális oktatási feltételek érdekében 60 főben maximalizáltuk a vendégek számát. Előképzettségre nem lesz szükséged, nekünk bőven elegendő, ha már láttál számítógépet, vagy okostelefont. Apropó eszközök: mi örülünk, ha a saját noteszgépeddel érkezel, hiszen így ismerős környezetben tudsz majd velünk haladni, de az sem baj, ha nem tudsz hozni, adunk majd neked egyet.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés