LOGISCOOL - LEGO MindStorms EV3 Robot programozó tábor Sopron
LOGISCOOL - LEGO MindStorms EV3 Robot programozó tábor Sopron
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9400 Sopron, Cházár András tér 1. (Erzsébet kert) Soproni Egyetem "P" épület
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306826332
Napközis ár
38 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% early bird (május 31-ig), 5% testvér, 5% csoport, 5% többhetes, max. összevont kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
10-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Babella Péter vagyok a soproni Logiscool élmény alapú programozó iskola vezetője. Két gyermekem van Bogi (10 éves) Barna (12 éves), akik a többi velük egyidőshöz hasonlóan állandóan a "kütyüjükön" lógnak. Ezért úgy határoztam, hogy ezt a tevékenységüket a hasznukra fordítom, és a kezükbe adok élményeken és sikereken keresztül egy olyan tudást, amit a jövőjükben is biztosan tudnak használni. Az iskolámat abból a meggyőződéből nyitottam meg, hogy más szülő is így gondolkozik. A nyári táborok jó lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy megismerjék különböző játékos tematikák révén a digitális írástudás rejtelmeit, kedvet kapjanak a programozás mélyebb megismeréséhez. A táborainkat képzett pedagógusok vezetik, programozásban jártas egyetemisták oktatnak és animátorok figyelnek arra, hogy a gyerekek mindig jól szórakozzanak.
Leírás
LEGO Mindstorms EV3 robotokat építhetsz és programozhatsz ebben a táborban. Képzeld magad a robotok helyébe, tanítsd meg azokat az akadályokat elkerülni vagy harcolj egy másik csapat robotja ellen! Robotjaink minden parancsodat teljesítik, részt vesznek minden próbán, versenyen!

Érkezés 7:30-tól lehetséges.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, amely az Erzsébet kertben a Soproni Egyetem "P" épületében található, a kertben lévő fákat, a patakot (számháború, papírcsónak verseny), valamint az Egyetem sportpályáit, eső esetén tornacsarnokát. Az egész napos táborban részt vevő diákokkal egy alkalommal ellátogatunk a Ligneum interaktív látogatóközpontba, ahol a gyerekek vezetett túrán vesznek részt, majd maguk is kipróbálhatják a virtuális világon kívüli logikai tudásukat.

A nap szakmai részét töltik a táborozók a Logiscool Sopron tantermeiben, majd a nap másik felében pedagógus táborvezetőnk és animátoraink segítségével vesznek részt a különböző szabadidős programokban a külső helyszíneken.

Ellátás: Egész napos tábor esetén: tízórai, ebéd és uzsonna. Félnapos tábor esetén: tízórai vagy uzsonna és ebéd. Ebéd a Nyugat Étteremben lesz.

Ajándék: Táborozóink a rengeteg tudás és élmény mellett Logiscool ajándékokkal (Logiscool póló, nyakpánt, karszalag, stb.) is gazdagodnak!

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

A workshopok adott tematikában 2X1,5 óra foglalkozás szünetekkel, étkezés és szabadidős tevékenység nélkül. A workshopokat 4 fő jelentkezésével indítjuk.

A jelentkezés a visszaigazoló levélben meghatározott előleg befizetésével válik érvényessé, amelyről a befizetést követően elektronikus számlát állítunk ki. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal kérjük átutalni, melyről szintén elektronikus számlát küldünk majd Önnek. Amennyiben bármilyen kedvezményre jogosult, az a második számlán fog szerepelni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés