LOGISCOOL - Minecraft tábor Nyíregyházán
LOGISCOOL - Minecraft tábor Nyíregyházán
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál utca 1., 2. emelet
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36708664567
Napközis ár
38 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Korai jelentkezők kedvezménye: 5% Határidő: 2017. május 1., Csoportos kedvezmény: 5%, 2 ill. több hét esetén: 5%, Testvér kedvezmény: 5%. A legnagyobb összevonható kedvezmény mértéke 15%
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Tudtad, hogy a Minecraft alkalmas elektronikai eszközök építésére is? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, miközben sok mindent megtanulsz a mérnöki és programozói gondolkodásmódból? Itt az alkalom, hogy igazán összetett projektet építs Minecraftban, miközben azt is megtanulhatod, mi a közös az automata csirkefarmban és a digitális karórában! A Logiscool Minecraft világ sokkal többet ad, mintha csak játszanál otthon! A táborban minden diáknak szüksége lesz az érvényes Minecraft felhasználói fiókjához tartozó felhasználónevére és jelszavára. Ha még nincs neked, ez egy fizetős szolgáltatás, melyet itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/store/minecraft

Időpontok: Táboraink egyhetesek, melyeket hétfőtől péntekig, a tábor típusától függően az alábbi időpontokban tartunk:

Egész napos táboraink: 8:30 és 16:30 óra között (érkezés 7:45-től lehetséges)

Fél napos táboraink: 8:30 és 13:00 óra között (érkezés 7:45-től lehetséges), ill. a délutáni csoportba jelentkezőknek 12:00 és 16:30 óra között (érkezés 11:45-től)

Helyszínek: A tábor adott tematikájú programja a nap egyik felében az iskola tantermeiben, míg a nap másik felében a szabadidős és sport foglalkozások külső helyszíneken folynak. Utóbbi foglalkozásokon pedagógus táborvezetőnk és animátoraink sokféle érdekes, új, nemzetközi játékokkal, különböző sport és szabadidős programokkal várják diákjainkat.

Az ellátás egész napos tábor esetében tízórai, ebéd és uzsonna, a fél napos tábor esetében tízórai és ebéd, ill. ebéd és uzsonna.

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés