LOGISCOOL - Minecraft tábor Sopron
LOGISCOOL - Minecraft tábor Sopron
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9400 Sopron, Cházár András tér 1. (Erzsébet kert) Soproni Egyetem "P" épület
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306826332
Napközis ár
38 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% early bird (május 31-ig), 5% testvér, 5% csoport, 5% többhetes, max. összevont kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
7-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Babella Péter vagyok a soproni Logiscool élmény alapú programozó iskola vezetője. Két gyermekem van Bogi (10 éves) Barna (12 éves), akik a többi velük egyidőshöz hasonlóan állandóan a "kütyüjükön" lógnak. Ezért úgy határoztam, hogy ezt a tevékenységüket a hasznukra fordítom, és a kezükbe adok élményeken és sikereken keresztül egy olyan tudást, amit a jövőjükben is biztosan tudnak használni. Az iskolámat abból a meggyőződéből nyitottam meg, hogy más szülő is így gondolkozik. A nyári táborok jó lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy megismerjék különböző játékos tematikák révén a digitális írástudás rejtelmeit, kedvet kapjanak a programozás mélyebb megismeréséhez. A táborainkat képzett pedagógusok vezetik, programozásban jártas egyetemisták oktatnak és animátorok figyelnek arra, hogy a gyerekek mindig jól szórakozzanak.
Leírás
Tudtad, hogy a Minecraft alkalmas elektronikai eszközök építésére is? Szeretnéd próbára tenni kreativitásod, miközben sok mindent megtanulsz a mérnöki és programozói gondolkodásmódból? Itt az alkalom, hogy igazán összetett projektet építs Minecraftban, miközben azt is megtanulhatod, mi a közös az automata csirkefarmban és a digitális karórában! A Logiscool Minecraft világ sokkal többet ad, mintha csak játszanál otthon! A táborban minden diáknak szüksége lesz az érvényes Minecraft felhasználói fiókjához tartozó felhasználónevére és jelszavára. Ha még nincs neked, ez egy fizetős szolgáltatás, melyet itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/store/minecraft

Érkezés 7:30-tól lehetséges.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, amely az Erzsébet kertben a Soproni Egyetem "P" épületében található, a kertben lévő fákat, a patakot (számháború, papírcsónak verseny), valamint az Egyetem sportpályáit, eső esetén tornacsarnokát. Az egész napos táborban részt vevő diákokkal egy alkalommal ellátogatunk a Ligneum interaktív látogatóközpontba, ahol a gyerekek vezetett túrán vesznek részt, majd maguk is kipróbálhatják a virtuális világon kívüli logikai tudásukat.

A nap szakmai részét töltik a táborozók a Logiscool Sopron tantermeiben, majd a nap másik felében pedagógus táborvezetőnk és animátoraink segítségével vesznek részt a különböző szabadidős programokban a külső helyszíneken.

Ellátás: Egész napos tábor esetén: tízórai, ebéd és uzsonna. Félnapos tábor esetén: tízórai vagy uzsonna és ebéd. Ebéd a Nyugat Étteremben lesz.

Ajándék: Táborozóink a rengeteg tudás és élmény mellett Logiscool ajándékokkal (Logiscool póló, nyakpánt, karszalag, stb.) is gazdagodnak!

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

A workshopok adott tematikában 2X1,5 óra foglalkozás szünetekkel, étkezés és szabadidős tevékenység nélkül. A workshopokat 4 fő jelentkezésével indítjuk.

A jelentkezés a visszaigazoló levélben meghatározott előleg befizetésével válik érvényessé, amelyről a befizetést követően elektronikus számlát állítunk ki. A fennmaradó összeget legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal kérjük átutalni, melyről szintén elektronikus számlát küldünk majd Önnek. Amennyiben bármilyen kedvezményre jogosult, az a második számlán fog szerepelni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés