LOL tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Tóth László sétány 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305588529
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A League of Legends játékkal naponta 70-80 millióan játszanak. Az egyik legsikeresebb MOBA játékká nőtte ki magát. A gyerekek körében azért olyan népszerű, mert hihetetlen taktika és csapatjátékot igényel a játék. 5 fős csapatok versenyeznek egymás ellen. Óriási népszerűsége annak is köszönhető, hogy az egyik legnépszerűbb online sporttá nőtte ki magát.
Folyamatos heti bajnoki fordulók mellett, világbajnokság is van minden évben, hatalmas pénznyereményekkel és show-val. A táborban lehetőség lesz a gyerekeknek együtt játszani egy térben, akár csak egy "lanpartin". Emellett együtt lesz meccsnézés, meccselemzés, akár csak az igazi sportmérkőzések esetében.

Programozás alapjainak megismerése:
Egyre több nemzetközi kezdeményezés van arra, hogy a gyerekek minél hamarabb meg kell, hogy ismerkedjenek a programozás világával. Ugyanis hihetetlen hatékonyan fejleszti a logikus gondolkodás és az algoritmikus szemlélet kialakítását.
Természetesen itt nem a C#, vagy Java programnyelvet kell érteni, amikor utasítások végeláthatatlan sorozatát kell egy programhoz megalkotni. Ebben a táborban olyan oktató és fejlesztő játékokkal foglalkoznak a gyerekek, ahol a saját korosztályuknak megfelelően játékos formában ugyan, de valóban programoznak, és mit sem tudnak arról, hogy ezalatt megismerik az alapokat. Az ismétlést, feltételes elágazást csak, hogy néhányat említsünk. Saját játékprogramot készítünk Scratch nyelven.

A tábor teljes ellátást tartalmaz!
Szállás: 2-4 fős kulturált önálló tusolóval és wc-vel rendelkező szobák
Táborvezetők: Koller István, Molnár Árpád Szilveszter
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés