Logiscool ANDROID APP applikációkészítő tábor - Veszprém
Logiscool ANDROID APP applikációkészítő tábor - Veszprém
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304447334
Napközis ár
35 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% csoportkedvezmény, 5% saját diák kedvezmény, 5% korai jelentkezők kedvezménye, 10% összevonhatóság
Ajánlott életkor
9-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A táborozók androidos alkalmazások és játékprogramok készítésén keresztül megszerzik az alkalmazásfejlesztéshez szükséges design és programozási alapismereteket. Megismerkedve az MIT App Inventor fejlesztőkörnyezettel, izgalmas és érdekes alkalmazásokat, játékprogramokat terveznek, fejlesztenek.

Mit fognak elsajátítani a táborban?

programozási alapismeretek
applkáció tervezés
App Inventor 2 használata
Mi kell a táborhoz?

Minden táborozónak szüksége lesz egy saját Google-fiókra, illetve egy Androidos telefonra vagy tabletre, amin az elkészített alkalmazásokat ki tudja próbálni. A táborhoz minden más szükséges eszközt mi biztosítunk.

Kinek ajánljuk? - Javasolt korosztály: 10-18 évesek

A korosztályból bárkinek, semmilyen előzetes tudás, előképzettség nem szükséges. Mindenkinek ajánljuk, aki érdeklődik az applikációkészítés iránt. Saját diákjaink közül a megfelelő korosztálynak is ajánljuk, mert számukra az MIT APP Inventor 2 új programozási környezet. Új, izgalmas feladatok várják azokat a diákokat is, akik korábban részt vettek hasonló táborban.

Egész napos tábor:
Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig, 8:30-16:00 óráig tartanak. A nap szakmai részét a Logiscool Veszprém tantermeiben töltik a táborozók, a nap másik felében pedig gyakorlott táborvezetőnk és animátoraink játékokkal és különböző sport programokkal várják diákjainkat. Táborozóink részére ebédet biztosítunk. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Félnapos tábor:
A félnapos délelőtti tábor 8:30-12:00-ig tart. A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Veszprém, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon.

Külső helyszínek:
Az egész napos táborok esetében több helyszínt használunk időjárástól és adott héttől függően (heti egy alkalom). A Logiscool Veszprém iskolát és környezetét, taliándörögdi Kincsesházat, taliándörögdi Lovas és Sportegyesületet, valamint a Sobri Jóska Élményparkot. A külső helyszíneken játékos és sportprogramok, valamint kreatív animátorok várják a tábor résztvevőit. A Sobri Jóska Élménypark meglátogatása során az ár tartalmazza a játszótér, a tutajok, a sportpályák (foci- és röplabda pálya), a vízi akadálypályák, az új vízi élménypark, a Hámori- strand, az erdei pihenőhelyek, az állatsimogató és a tűzrakó helyek használatát. A további fizetős játékok árát, valamint a tömegközlekedés költségét a tábordíj nem tartalmazza! (A Sobri Jóska Élménypark és Logiscool Programozó Iskola együttműködése eredményeképpen diákjainknak lehetősége van Sobri karszalag (eredeti ár: 5.000Ft) kedvezményes megvásárlására. A kedvezmény mértéke: 50% (2.500Ft).

Ellátás:
Az egész napos tábor esetén az ebédet az Egyetemi Étteremben fogyasztják el a gyerekek. Erre félnapos diákjainknak is lehetősége van önköltségen. A büfé meglátogatása a szünetekben lehetséges.

Ajándék: Táborozóink a rengeteg tudás és élmény mellett Logiscool ajándékokkal (Logiscool póló, nyakpánt, karszalag, stb.) is gazdagodnak!

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.
A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés