Logiscool Android App tábor - Pécs
Logiscool Android App tábor - Pécs
Tábor típusa
Egynapos
Cím
HUMagyarország 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. III.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709499810
Napi tábor ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A LOGISCOOL PÉCS NYÁRI TÁBORAI IDÉN IS ELINDULNAK!

Természetesen várjuk a kormányzati bejelentést, hogy milyen szabályozással lehet idén táboroztatni. Minden rendeletet, óvintézkedést be fogunk tartani! Amennyiben szükséges, módosítjuk a jelenleg meghirdetett időpontokat, egyeztetünk a jelentkezőkkel.​

BÁRHOGY ALAKULJON IS AZ IDEI NYÁR, MI TUDUNK EGY JÓ PROGRAMOT A GYEREKEKNEK!

A Pécsi iskola nyári táboraiban már több 100 gyermek töltötte a nyarat. Ők nyárról-nyárra boldogan térnek vissza és hozzák barátaikat is - ezért is működünk telt házzal minden évben!

2021-ben is a szokásos 8 héten át június 21. és augusztus 13. között 5 napos táborba várjuk a 7-18 éves táborozni vágyókat! Idén két új táborral is készülünk Nektek, Kreatív Mobil Fotó/Videó táborral és a Roblox Game Design táborral.

Időpontok:Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, a tábor típusától függően 8:30-16:30 óráig.

Érkezés és távozás: Érkezni 8:00-tól lehetséges és legkésőbb 17:00-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Ellátás: Egész napos tábor esetében tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek, félnapos tábor esetében egy kisétkezést (tízórai/uzsonna). Kérjük, a regisztrációnál jelezzék gyermekük esetleges ételallergiáját! Orvosi igazolás alapján biztosítani tudjuk a laktózmentes vagy gluténmentes menüt.

Egész napos tábor: A diákok a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk: a Logiscool iskola helyszínét, közeli sportpályákat, kiránduló helyeket valamint az uszodai helyszínt illetve közeli, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyeket. A szakmai foglalkozás és szabadidős program lehet délelőtt vagy délután, a pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Szabadidős program: A programozás mellett változatos szabadidős programok várják a gyerekeket: sport, szórakozás, kaland, hamisítatlan „cool” hangulat és még rengeteg más izgalmas program vár a gyerekekre a Logiscool Pécs táborunk szabadidős részében! Célunk, hogy a "szakmai programok", a kódolás mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Az agyuk megtornáztatása mellett figyelünk arra, hogy a mozgás, a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek. A szabadidős program félnapos, az adott tematikájú szakmai program előtt vagy után (azaz délelőtt vagy délután) tartjuk. Tapasztalt pedagógus táborvezetőink és lelkes animátoraink különböző érdekes játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat!

Félnapos Tábor: egyhetesek, hétfőtől péntekig tartanak. A félnapos táborok délelőtt vagy délután kerülnek megrendezésre, a napszakot a jelentkezők létszámának függvényben határozzuk meg (törekedve a délelőtti / délutáni közel azonos létszámra). A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Pécs, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon. Táborozóink részére tízórait vagy uzsonnát biztosítunk. Félnapos táborainkat 6. osztálytól felfelé javasoljuk. FONTOS: Szeretnénk felhívni a félnapos táborra jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezések ezen fázisában még nem tudjuk megmondani, hogy egy adott félnapos tábor a délelőtti vagy a délutáni napszakra esik, ezt a jelentkezők létszámának függvényében alakítjuk ki.

A félnapos délelőtti tábor 8:30-12:00-ig tart, az érkezés 8:00-tól lehetséges.

A félnapos délutáni tábor oktatási része 13:30-tól 16:45-ig tart, az érkezés 13:00 órától lehetséges.

FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést (Computer/PC/Java edition), amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek  szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad. A licensz itt  vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

Virtuális tábor: a részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. A szükséges szoftvereket mi biztosítjuk. A szoftverek telepítésével kapcsolatban a tábor kezdete előtt tájékoztatást küldünk.

ÁRAK: Az egyhetes, egész napos tábor díja bruttó 39.900 Ft, amely május 15-ig történő regisztrációig érvényes, utána a tábor díja bruttó 42.900 Ft, amely tartalmazza a különböző szakmai, játék és sport programokat, a külső helyszínek belépőit (pl. strand) valamint az étkezéseket. A félnapos tábor ára 27.900 Ft az ár tartalmazza az egyhetes (5 nap, H-P-ig) szakmai programokat, a délelőtti félnapos program esetén a tízórait, a délutáni félnapos program esetén az uzsonnát.

KEDVEZMÉNYEK: testvér kedvezmény: 5%, több hetes kedvezmény: 5%. A legnagyobb összevonható kedvezmény mértéke 10%.

FIZETÉS: A regisztrációt követően a jelentkezés 15 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, csak ebben az esetben áll módunkban férőhelyet lefoglalni és fenntartani. A regisztrációs űrlap beérkezését követően minden jelentkező számára számlát küldünk a megadott e-mail címre a tábori jelentkezés tárgyában.

Kérjük, hogy az utalás elindításával legyenek kedvesek megvárni a regisztrációról szóló számlát!

Bankszámlánk adatai: CRMR-TEAM Kft., Erste Bank, 11600006-00000000-94144046

Az átutalásnál kérjük, hogy a megjegyzéshez írják be a számla számát és a gyermek nevét.

A fennmaradó részt legkésőbb a választott tábor kezdete előtt 10 nappal kérjük átutalni.

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő. A különböző témaköröket a jelentkezők létszámának és a rendelkezésre álló erőforrások, kapacitások függvényében indítjuk. Folyamatosan kommunikálunk a szülőkkel, amennyiben a kiválasztott tábor nem indul vagy betelt a csoportlétszám, egyeztetünk az alternatívákról. Arról, hogy egy adott időpontban indul-e a kiválasztott tábor, a kezdés előtt legkésőbb 1 - 2 héttel tájékoztatást adunk.

Ha a választott tábort mégsem tudjuk megtartani, lehetőséget biztosítunk másik időpont vagy tábortípus választására, vagy a befizetett előleg visszaigénylésére.

Az árak a tömegközlekedéshez szükséges jegyeket és az esetleges költőpénzt nem tartalmazzák.

A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

COVID19: A COVID-19 okozta jelenlegi vírushelyzet miatt kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai szabályok betartására, az érvényben lévő jogszabályoknak és a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásainak megfelelően.

    A kurzusok, táborok során odafigyelünk a személyes higiéniára, melynek alapja a gyakori, alapos szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés, az arc érintésének kerülése, valamint a köhögési etikett betartása.  

    A személyes higiénia alapvető szabályairól a kurzusra, táborba érkezők részletes, az adott korosztálynak megfelelő tájékoztatást kapnak.  

    Az előírásoknak megfelelően az órák előtt és a csoportváltásoknál is fertőtlenítjük az eszközöket, emellett rendszeresen szellőztetjük a tantermeket és a közös helyiséget is.    

    Iskolánkban kiscsoportos oktatás folyik, így maximum 12 fő (és egy oktató) tartózkodik egy időben egy teremben.
    Amennyiben szükséges, a lehető leggyorsabban át tudunk állni az online oktatásra.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés