Logiscool Junior Designer tábor - Buda (Városmajor)
Logiscool Junior Designer tábor - Buda (Városmajor)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305097586
Napközis ár
74 900 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% többhetes kedvezmény
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Iskolánk 2014-es indulása óta minden nyáron többszáz gyerek táborozik nálunk. Nagyon sokan évek óta visszajárnak és elhozzák barátaikat is, de örömmel jönnek új gyerkőcök is. A digitális világ változatos témáival várjuk a gyerekeket, akik széles tábori kínálatból választhatják ki az őket legjobban érdeklő turnusokat. Idén már 3 helyszínen várjuk a táborozókat: Budapesten a Tárogató út 2-4.-ben (IBS), a Nagykovácsi Faluházban és Budakeszin a Széchenyi István Általános Iskolában.
Leírás
Táborozóink valódi projekteken, igazi megbízásokon keresztül próbálhatják ki, hogy milyen is egy grafikus élete. Megtanulnak profi képszerkesztő eszközöket használni, elsajátítják a tipográfia alapjait és megtudják, hogy mitől lesz igazán ütős egy prezentáció.

A vizuális gondolkodás elsajátítása közben a gyerekek elkezdhetik felépíteni egyéni márkájukat is. Segítünk saját logót vagy akár honlapot készíteni, ahol a leendő designerek a világ elé tárhatják a táborban készült alkotásaikat.


Időpontok: Táboraink ötnaposak, hétfőtől péntekig tartanak, 9:00-17:00 óráig.

Érkezés és távozás: 8:30-tól lehetséges és legkésőbb 17:15-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programokat biztosítunk nekik, és igyekszünk változatos programokkal átmozgatni táborozóinkat. A szakmai foglalkozás és szabadidős program változóan lehet délelőtt vagy délután. A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00). A pontos időbeosztás a kiválasztott tábor leírásánál található. Ellátás: ebéd és tízórai vagy uzsonna.

Helyszínek: Az egész napos tábor esetében több helyszínt használunk a Logiscool iskola épületén kívül. Az ebéd külsős partnernél lesz megoldva, ahová gyalog sétálunk át a gyerekekkel. Hetente 3 nap tervezünk szervezett szabadidős programot időjárástól függően, a többi napon a szabadban töltjük az időt. Tapasztalt táborvezetőink és lelkes animátoraink különböző érdekes játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Az adott hét tervezett programjairól a tábor kezdete előtt emailben adunk részletes tájékoztatást.

Ellátás: Tízórait, ebédet és uzsonnát külsős partner segítségével biztosítunk a gyerekeknek.  Biztosítani tudjuk a tejcukor és gluténmentes diétán lévők étkezését is, viszont ennél speciálisabb étrend esetén kérjük, hogy otthonról hozzák be a gyermek napi adagját és szíveskedjenek ezt már a jelentkezéskor feltüntetni.

Árak: Többféle árkategóriából választhatnak a jelentkezők, attól függően, hogy egész- vagy félnapos táborba jelentkeznek illetve kérnek-e étkezést. Emellett különböző kedvezményeket is biztosítunk, melyeket a jelentkezési lapon lehet megjelölni. A jelentkezéseket 25.000 Ft előleg befizetése után tudjuk elfogadni, a fennmaradó összeget pedig a tábor kezdete előtt szükséges befizetni.

Táborainkat minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk, a maximális létszám csoportonként 12 fő.


A meghirdetett  táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés