Logiscool Junior Designer tábor Zugló
Logiscool Junior Designer tábor  Zugló
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1146 Budapest, Hungária krt. 140-144
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36307248020
Napközis ár
54 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Kedves Szülők,

a több hónapnyi otthon töltött idő után nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek megfelelő biztonság mellett visszatérhessenek társaik közé és bízunk benne, hogy egy felejthetetlen, élménydús nyár előtt állunk. A Logiscool táborokban a gyerekek mindent megtalálnak és sok-sok vidámság mellett új élményekhez juthatnak barátaik társaságában. Játékos, vicces, kreatív programokkal és a kisebbeknek-nagyobbaknak szóló komolyabb szakmai tartalmakkal is készülünk, így mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb témaköröket

Egész napos táboraink:

Egyhetes napközis táboraink hétfőtől péntekig, 9-17 óráig tartanak, a reggeli érkezés 8:30-tól lehetséges, felügyeletet legkésőbb 18.00 óráig tudunk vállalni.

A gyerekek félnapos "szakmai” programon és félnapos szabadtéri tevékenységen vesznek részt. A szakmai rész a Logiscool Zugló tantermeiben, a szabadtéri programok a Városligetben, illetve közeli, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyszíneken kerülnek megrendezésre. A külső helyszínek esetében a gyerekek biztonsága a legfontosabb szempont, pedagógus táborvezetőnk és két-három tapasztalt animátor fog a gyerekek biztonságáról és jókedvéről gondoskodni.

Egész napos táborainkat 1-6. osztályos korig ajánljuk (BEFEJEZETT 1. osztálytól). Olyan gyermeket, aki szeptembertől LESZ első osztályos NEM tudunk fogadni, függetlenül az életkorától. Egész napos tábor esetén napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd és uzsonna) biztosítunk a gyerekek számára.

Az egyhetes, egész napos tábor díja bruttó 54.900 Ft, amely tartalmazza a különböző szakmai, játék és sport programokat, a külső helyszínek belépőit, valamint az étkezéseket.

Félnapos táboraink:

Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig tartanak. A félnapos táborok délelőtt vagy délután kerülnek megrendezésre. A félnapos táboraink helyszíne a Logiscool Zugló, ahol a diákok felkészült oktatóink segítségével vesznek részt a szakmai programokon. Táborozóink részére tízórait vagy uzsonnát biztosítunk. Félnapos táborainkat 6-7. osztálytól felfelé javasoljuk.

A délelőtti félnapos tábor 9:00-12:00-ig tart (az érkezés 8:30-tól lehetséges), a délutáni félnapos tábor 14:00-17:00 óráig tart, felügyeletet 17.30-ig tudunk vállalni.

A félnapos táborok díja 37.900 Ft, amely a szakmai programot és egy kisétkezést (tízórai) tartalmaz.

"Kombinált - dupla" (intenzív) táboraink:

A "kombinált - dupla" táborokat a nagyobb (4-5. osztályos) gyerekek számára ajánljuk, akik délelőtt és délután több szakmai tartalommal is szívesen megismerkednének. A gyerekek délelőtt és délután is szakmai programon vesznek részt, de a mozgásról sem feledkezünk meg, ebéd előtt rendszeresen focizni fogunk, ping-pongozunk, csocsózunk és számháború vagy lézerharc is lesz a Városligetben. :)

A "kombinált - dupla" táborainkban a legjobb, legnépszerűbb témaköröket, korosztályok szerint párosítottuk a gyerekek számára, mindenki meg fogja találni a számára érdekes és inspiráló témákat!

A "kombinált - dupla" táborainkat, mivel a gyerekek 2 témakör tananyagában is elmélyedhetnek, az egész napos táborainkhoz képest magasabb árakon szoktuk pozícionálni, de most ezeknek a táboroknak ára megegyezik az egész napos (normál) tábor árával: 54.900 Ft, amely tartalmazza a délelőtti és délutáni szakmai foglalkozásokat, valamint az étkezéseket.

FONTOS INFORMÁCIÓ MINECRAFT TÁBOROKHOZ: az árak nem tartalmazzák a Minecraft táborokhoz szükséges hivatalos hozzáférést, amelyre minden Minecraft táborban résztvevő gyermeknek  szüksége lesz. A megvásárolt hozzáférés a gyermek tulajdonában marad. Link: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő. A különböző témaköröket a jelentkezők létszámának és a rendelkezésre álló erőforrások, kapacitások függvényében indítjuk. Folyamatosan kommunikálunk a szülőkkel, amennyiben a kiválasztott tábor nem indul vagy betelt a csoportlétszám, egyeztetünk az alternatívákról. Arról, hogy egy adott időpontban indul-e a kiválasztott tábor, a kezdés előtt legkésőbb 2 héttel tájékoztatást adunk.

A jelentkezés 20 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, csak ebben az esetben áll módunkban férőhelyet lefoglalni és fenntartani. A regisztrációs űrlap beérkezését követően minden jelentkező számára számlát küldünk a megadott e-mail címre, a tábori jelentkezés tárgyában. Kérjük, hogy az utalás elindításával legyenek kedvesek megvárni a regisztrációról szóló számlát!

Az átutalásnál kérjük, hogy a megjegyzéshez írják be a számla számát és a gyermek nevét.

A fennmaradó részt legkésőbb a választott tábor kezdete előtt 10 nappal kérjük átutalni.

A saját diák (jelenlegi diák) kedvezmény a zuglói iskola 2021. tavaszi félévében kurzusra járó - tehát a jelentkezés IDŐPONTJÁBAN AKTÍV - diákokra vonatkozik!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés